Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika
00:03, 29 sty 2013
Poszukam Ci odmiany tego kuklika.
Danusiu jesteś nieoceniona. Te pomarańcze już mi się podobają + biel na tarasie . Rózyczki musza iść precz? C ja z nimi mam począć?
Kochani moi, najpierw o zlewie. Dziś pojechałam na żywo zobaczyć te czarne onyxy i antracyty. Już wiem, macałam, kupię najbardziej czarny, on będzie mały, jednokomorowy w dodatku podwieszany pod blatem, więc prawie go nie będzie widać. Ja tam nie jestem specem od tych rzeczy i wybieram intuicyjnie, a z ewentualnymi złymi wyborami po czasie się godzę i koniec. jak nie będzie grało - trudno, taki wybór.
Wybrałam Teka podwieszany o kolorze "onyx" czyli ten najbardziej czarny i już. Po kłopocie. Jak wyjdzie - nie wiem. Nie da się po prostu wszystkiego zgromadzić w jednym miejscu i porównać.
A to taka kuchnia e tammalutka i na uboczu, nie ma się czym przejmować. Będą grały dodatki, tak postanowiłam
Stawiam na żyrandol i lustro na gołej ścianie, tylko czy w kuchni wiesza się lustro? Popatrzę po angielskich gazetach
Będą grały dodatki, tak postanowiłamStawiam na żyrandol i lustro na gołej ścianie, tylko czy w kuchni wiesza się lustro? Popatrzę po angielskich gazetach
Basiu, jak je ładnie ustawiłaś z tłem