Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4"

Kamienny ogród patykiem malowany 18:55, 03 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Przeczytałam o niepasujących mamach. Dobre
Kochane są te maluchy ze swoim widzeniem świata.

Zdrówka synkowi życzę. A e-M tak sobie pochodzi do czasu. Mój dziewiętnastolatek nigdy nie chorował. Zimą bez skarpet potrafił wyjść i krótkim rękawie. I nic. A wczoraj lekarz zdiagnozował pierwsze zapalenie oskrzeli...

Widoki masz śliczne. Słoneczko fajnie kolory maluje.

Kochane maluchy....teraz u nas jest etap - nieeeeee - nie zrobię, nie chcę, nie będę, nie żądz mną, nie pójdę, nie zostanę, nie zjem, nie wypiję......

Dziękuję w imieniu synka - już jest lepiej, 5 tygodni mamo nudzi mi się dało mi nieźle w kość, ale w poniedziałek nareszcie do przedszkola...ufffff.
Zdrówka życzę dla Twojego syna....nie wiem jak to robił/robiliście, że tyle czasu nie chorował....może coś podpowiesz?

W słoneczku nawet chwasty są ładne...kiedyś pokazywałam

Pozdrowienia ślę i zdrowia dla Ciebie, bo czytałam, że miewasz się ostatnio nie najlepiej.
Ogródek Iwony II 15:21, 03 gru 2016

Do góry
Biały i szary beż
Ogródek Iwony II 14:23, 03 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Dziewczyny, zaglądam, czytam...
I malujemy przedpokój.
Pozdrowienia przesyłam zaglądającym...

a na jaki kolor?
Ogródek Iwony II 13:00, 03 gru 2016

Do góry
Dziewczyny, zaglądam, czytam...
I malujemy przedpokój.
Pozdrowienia przesyłam zaglądającym...
Anulajda w raju 07:57, 03 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Szczęśliwi dziadkowie

I jeszcze jak, Iwonko
Moje małe królestwo 20:20, 02 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Moja Tola miała jeden raz szczeniaki. 6 szczeniąt. Po trzech ojcach. Jeden łatek (biały z czarną łatką na oku) był zupełnie inny od całej reszty. Pytałam się weterynarza, czy to możliwe, by byli różni tatusiowie. Tak.
Trzymaj więc kciuki, byś mało alimentów płaciła, hi, hi

To się Tobie rozpustnica trafiła nie wiedziałam,że suczka może mieć dzieci z różnymi pieskami
Ogródek Iwony II 20:05, 02 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Nie, bo pada deszcz
W sobotę, jak się uda

Mój mąż zakupił dzisiaj ziemię, będę kopczykować jak pogoda pozwoli, w niedzielę
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 13:05, 02 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Zobaczyłam buciki
Bombki fajne. Które w końcu wybrałaś?

Hej Iwonko wiesz co mąż wziął mix ... na zywo w czasie ubierania zdecyduje które zostawie do czarnych, a drugie pojda na okna bo tam tez chcialam na wstazeczkach powiesić parę jak zdążę i ogarnę
Ogródek Iwony II 00:15, 02 gru 2016

Do góry
Nie, bo pada deszcz
W sobotę, jak się uda
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 23:23, 01 gru 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
Iwonko babcia w domu a nie w przedszkolu, tam matkuje 24 dzieciakom
Musze Jutro fotke naszych przedszkolnych dekoracji zrobic

Fotkę zrób koniecznie.
A ja nie pisałam o twojej pracy, tylko o wiek mi chodzi, bo jesteś taka młoda duchem, że nawet nie pomyślałam, że jesteś babcią.

Wiesz, moja szwagierka jest w podobnym wieku, co ja. Ona ma już dziesięcioletniego wnuka, a u mnie nawet mowy nie ma o maluszkach w rodzinie. Nawet M się śmieje, że jak nasze dzieci będą tak długo strajkowały, to sami sobie zrobimy wnuka
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:05, 01 gru 2016

Do góry
Ha, ha
Pierwsza trójka mówisz?
Czekam na efekt
Ogrodowe szaleństwo ... 22:38, 01 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Elu, nasionka ci zbiorę Tylko niech przestanie padać deszcz
Zobaczę, co mi jeszcze zostało z innych nasionek

edit: zjadło mi pół posta.

Czytam, ze niewiadome są losy twojej działki, więc zaplanujemy rabatkę sposobem gospodarczym.:
Większość z roślinek, które masz, albo z sadzonek, które możesz pozyskać od dziewczyn. I z nasionek. Najwyżej zainwestujesz w 5 Anabelek. One szybko kwitną i przez cały sezon.
Poszukamy tanich namiarów
Kupowałam w tym roku po 12 zł w szkółce
O, takie:

A planem zajmiemy się po świętach, dobrze? Ja bym zaplanowała jedną ładną szeroką rabatę tak na 3 metry szerokości. Minimum 2,5 m. Wtedy można by mieć pole do popisu z nasadzeniami wielopoziomowymi: 3 poziomy: wysoki, średni i okrywowe

Coraz bardziej mi się to podoba, a już miałam wątpliwości. Iwonko, czy rabata o której piszesz miałaby być w miejscu zacienionym, tym o którym pisałam, że nie wiem co wsadzić? Czy też masz wizję innego miejsca?
Dziewczyny, jesteście niesamowite, dziękuję za zainteresowanie i pomoc
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 22:19, 01 gru 2016

Do góry
Zobaczyłam buciki
Bombki fajne. Które w końcu wybrałaś?
Anulajda w raju 22:07, 01 gru 2016

Do góry
Szczęśliwi dziadkowie
Moje małe królestwo 22:05, 01 gru 2016

Do góry
olga80 napisał(a)

zaskoczyła mnie ta psia miłość bez jedzenia i picia i w taki ziąb to się nazywa poświęcenie teraz pozostaje mi czekać na wniosek o ustalenie ojcostwa

Moja Tola miała jeden raz szczeniaki. 6 szczeniąt. Po trzech ojcach. Jeden łatek (biały z czarną łatką na oku) był zupełnie inny od całej reszty. Pytałam się weterynarza, czy to możliwe, by byli różni tatusiowie. Tak.
Trzymaj więc kciuki, byś mało alimentów płaciła, hi, hi
Ogrodowe szaleństwo ... 21:58, 01 gru 2016

Do góry
Elu, nasionka ci zbiorę Tylko niech przestanie padać deszcz
Zobaczę, co mi jeszcze zostało z innych nasionek

edit: zjadło mi pół posta.

Czytam, ze niewiadome są losy twojej działki, więc zaplanujemy rabatkę sposobem gospodarczym.:
Większość z roślinek, które masz, albo z sadzonek, które możesz pozyskać od dziewczyn. I z nasionek. Najwyżej zainwestujesz w 5 Anabelek. One szybko kwitną i przez cały sezon.
Poszukamy tanich namiarów
Kupowałam w tym roku po 12 zł w szkółce
O, takie:

A planem zajmiemy się po świętach, dobrze? Ja bym zaplanowała jedną ładną szeroką rabatę tak na 3 metry szerokości. Minimum 2,5 m. Wtedy można by mieć pole do popisu z nasadzeniami wielopoziomowymi: 3 poziomy: wysoki, średni i okrywowe

Ogrodowe szaleństwo ... 21:43, 01 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Elu, zebrać ci nasionka liatry?

Będę bardzo wdzięczna - poproszę

na razie nie uzupełniam swojego planu działki, bo mam dużo innej pracy i mało czasu, ale uzupełnię tak jak obiecałam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies