Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 19:59, 29 lis 2016

polinka napisał(a)

Wow! Coraz bardziej lubię czarne bombki Mam plan na następny rok aby zrobić biało-czarne dekoracje świąteczne.
Jak dla mnie jeden i drugi kolor będzie pasować.

Powiem Ci mnie jakoś tak urzekły w tym roku bardzo ... choć pewnie odwiedzający z tradycyjnymi upodobaniami będą zdziwieni ... już czekam na reakcję teściowej ...

Polinka uwielbiam Twoje dekoracje więc już czekam na to co wymyślisz .... ja próbuję sobie jakieś gadżety betonowe ale na razie trochu testowo wiecej nie wychodzi niz wychodzi
beata_m 20:00, 29 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Bombeczki sa piekne ) czarnemu we wszystkim dobrze )) buzka ))) ach te Twoje stipy wypasione ))

no bo ja potem szukała perłowych!!!!!!!!!!!!!! bombek żeby ten połysk taki miały jak Twoje i jak szukałam perłowych to jakoś czarne się napatoczyły

a za stipy dziękuję ciekawe jak zimę zniosą
anulajda 20:35, 29 lis 2016

beata_m napisał(a)

racja ... dzis zaś śnieg więc skarpetki przydałyby się jak nic.
Właśnie problem z kolorem mam taki, że czarny jak najbardziej jak dam beż to boję się czy nie będzie mdło bo ściany mam lekki beż i zasłony inny docień beżu .... a miedź byłaby takim mocniejszym akcentem. Ale jak przyłożyłam bomke do bombki to mi jakoś beż do czerni bardziej leżał a trzy kolory wydaje mi się za dużo?!

Ja miałam w zeszłym roku beżowe z czarnym no ale ściany u mnie białe no i ja nie mam
ani zasłon i firanek,może dodaj więcej czarnych bo trzeci kolor to już nie
beata_m 09:56, 30 lis 2016

anulajda napisał(a)

Ja miałam w zeszłym roku beżowe z czarnym no ale ściany u mnie białe no i ja nie mam
ani zasłon i firanek,może dodaj więcej czarnych bo trzeci kolor to już nie

chyba masz racje Ania spróbuję tak jak mówisz ... choć moja choinka i tak metr nad ziemią nie bedzie miala baniek szklanych ... nie przeżyłyby za dlugo ... poza tym muszę jeszcze ją jakoś zabezpieczyć bo najmłodszy zaintereswoany każdą nowością
lojalna_ 09:59, 30 lis 2016

Beatko one sa identyczne. Moje wisiały na zewnątrz i jak snieg długo na nich leżał to schodzi kolor , ale to tez po czasie dodaje uroku nie przejmowałam sie tymi kropkami na nich ))

)
Kacha123 10:24, 30 lis 2016

Wybrałabym miedź patrząc na same bombki, ale rozpatrując w aspekcie salonu, to już nie wiem nie widząc. Myślę, że jedne i drugie będą wyglądać dobrze. A nie myślałaś o czarnych ze złotym?

Widzę, że Ci nogi zmarzły i obuwie wdziałaś

Nad swoim ugorem myślę ciągle, ale ponieważ zmieni się wielkość i kształt rabaty, trudno teraz precyzyjnie wszystko rozplanować.
Iwk4 22:19, 01 gru 2016

Zobaczyłam buciki
Bombki fajne. Które w końcu wybrałaś?
beata_m 13:03, 02 gru 2016

lojalna_ napisał(a)
Beatko one sa identyczne. Moje wisiały na zewnątrz i jak snieg długo na nich leżał to schodzi kolor , ale to tez po czasie dodaje uroku nie przejmowałam sie tymi kropkami na nich ))

)

o widzisz Jolka dobrze wiedzieć. Na zewnątrz dekoracji jeszcze nie ogarniam może w przxyszłym roku się uda
Dominika11 13:04, 02 gru 2016

hejka
widzę, że i butki dopasowane do pogody
beata_m 13:04, 02 gru 2016

Kacha123 napisał(a)
Wybrałabym miedź patrząc na same bombki, ale rozpatrując w aspekcie salonu, to już nie wiem nie widząc. Myślę, że jedne i drugie będą wyglądać dobrze. A nie myślałaś o czarnych ze złotym?

Widzę, że Ci nogi zmarzły i obuwie wdziałaś

Nad swoim ugorem myślę ciągle, ale ponieważ zmieni się wielkość i kształt rabaty, trudno teraz precyzyjnie wszystko rozplanować.

Wiesz co złoto mnie mniej przekonuje czarne podbiły moje serce coś im tam do towarzystwa jeszcze dodam, ja jeszcze słaba w decyzjach

Ugorem hihih wiem wiem i doskonale rozumiem