Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

beata_m 22:00, 01 gru 2016

ależ piękny ten sześciomiesięczny Skarbek!!! śliczne zdjęcia Aniu
Iwk4 22:07, 01 gru 2016

Szczęśliwi dziadkowie
anulajda 07:42, 03 gru 2016

TeresaK napisał(a)
Aniu, ja też przybiegłam do Ciebie z uśmiechem, tym razem wieczorową porą. I co zostałam ?: Szczęśliwych Dziadków Piękny i wzruszający obrazek .

Wieczorowa pora też super a jeszcze z uśmiechem to dopiero macham Tereniu
anulajda 07:51, 03 gru 2016

lindsay80 napisał(a)
Ale miłe obrazki u Ciebie Aniu
Moja córka była pierwszą wnuczką w rodzinie i dobrze pamiętam jakie szaleństwo dziadków ogarnęło gdy się pojawiła na świecie, szykują się Wam wyjątkowe święta [/quote

Masz rację Edytko,wyjątkowe te święta dla nas będą a tak z przyziemnych uciech to eM już przebiera nóżkami na samą myśl o prezentach dla wnuczka zwłaszcza tych sterowanych i na cztery kółka hihi...
anulajda 07:55, 03 gru 2016

beata_m napisał(a)
ależ piękny ten sześciomiesięczny Skarbek!!! śliczne zdjęcia Aniu

Ale ten czas leci...jeszcze niedawno córka była w ciąży a teraz kochany Skarbek hihra się do mnie
anulajda 07:57, 03 gru 2016

Iwk4 napisał(a)
Szczęśliwi dziadkowie

I jeszcze jak, Iwonko
beata_m 14:43, 03 gru 2016

anulajda napisał(a)

Ale ten czas leci...jeszcze niedawno córka była w ciąży a teraz kochany Skarbek hihra się do mnie

ja mam to samo prawie to samo niedawno w ciazy byłam a tutaj już człowiek mi po domu tupie i dokazuje dobrze, że czas leci nie chciałabym stać w miejscu

Aniu jeszcze mam pytanie do mebli ogrodowych? A właściwie do poduszek: jesteś zadowolona z wymiarów? Chodzi mi o to czy są wygodne wg Ciebie, nie za głębokie miekkie itp???
anulajda 10:53, 04 gru 2016

beata_m napisał(a)

ja mam to samo prawie to samo niedawno w ciazy byłam a tutaj już człowiek mi po domu tupie i dokazuje dobrze, że czas leci nie chciałabym stać w miejscu

Aniu jeszcze mam pytanie do mebli ogrodowych? A właściwie do poduszek: jesteś zadowolona z wymiarów? Chodzi mi o to czy są wygodne wg Ciebie, nie za głębokie miekkie itp???

Jak masz albo będziesz miała kanapy do wypoczynku z niskim siedziskiem to głębokość poduch(u mnie na paletach) jest ok ale jak na wyższe siedzisko(komplet ze stali) to ja sobie daję dwie poduchy za plecy.Gęstość tych poduch jest ok nie czuję tego siedząc co jest pod nimi,materiał też ok bo deszcz po nich spływa i szybko wysychają u mnie na paletach prawie całe lato są na zewnątrz i nie chowam ich do domu
beata_m 10:31, 05 gru 2016

wiesz co przymierzam się do mebli stalowych własnie, czyli jakby poduszka pod oparcie była grubsza to byłoby ciut wygodniej? a 10 cm materacyk pod siedzenie jest ok
dzięki Aniu
anulajda 18:12, 05 gru 2016

beata_m napisał(a)
wiesz co przymierzam się do mebli stalowych własnie, czyli jakby poduszka pod oparcie była grubsza to byłoby ciut wygodniej? a 10 cm materacyk pod siedzenie jest ok
dzięki Aniu

To zależy też jaka będzie gęstość tej gąbki