Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 21:34, 01 gru 2016

AnnaCh napisał(a)
Super, że się piesio znalazł
Tereniu, a zaimpregnowałaś ten zlew? Bo tak będzie Ci bardzo zachodził kawą i herbatą, zaimpregnowany trochę mniej

Aniu nie impregnowałam, muszę poczytać i kupić impregnat i jak najszybciej to zrobi.Dziękuję za info.
olga80 21:35, 01 gru 2016

Sebek napisał(a)
Zasmuciłem się na wieśc o psie - ale jak widać happyend był

U nas też był wielki smutek,dziś zażegnany
Iwk4 22:05, 01 gru 2016

olga80 napisał(a)

zaskoczyła mnie ta psia miłość bez jedzenia i picia i w taki ziąb to się nazywa poświęcenie teraz pozostaje mi czekać na wniosek o ustalenie ojcostwa

Moja Tola miała jeden raz szczeniaki. 6 szczeniąt. Po trzech ojcach. Jeden łatek (biały z czarną łatką na oku) był zupełnie inny od całej reszty. Pytałam się weterynarza, czy to możliwe, by byli różni tatusiowie. Tak.
Trzymaj więc kciuki, byś mało alimentów płaciła, hi, hi
jolanka 10:01, 02 gru 2016

Czytam o podbojach Cóż, samo życie

Pomponella sliczna, R. wysłało mi teraz bardzo ładne sadzonki róż. Posadziłam wczoraj, a dzisiaj mam 20 cm warstwę śniegu
olga80 20:20, 02 gru 2016

Iwk4 napisał(a)

Moja Tola miała jeden raz szczeniaki. 6 szczeniąt. Po trzech ojcach. Jeden łatek (biały z czarną łatką na oku) był zupełnie inny od całej reszty. Pytałam się weterynarza, czy to możliwe, by byli różni tatusiowie. Tak.
Trzymaj więc kciuki, byś mało alimentów płaciła, hi, hi

To się Tobie rozpustnica trafiła nie wiedziałam,że suczka może mieć dzieci z różnymi pieskami
olga80 20:22, 02 gru 2016

jolanka napisał(a)
Czytam o podbojach Cóż, samo życie

Pomponella sliczna, R. wysłało mi teraz bardzo ładne sadzonki róż. Posadziłam wczoraj, a dzisiaj mam 20 cm warstwę śniegu

To róże dostały super pierzynkę. Muszę zerknąć do Ciebie jakie panny kupiłaś.
Jana 17:48, 04 gru 2016

dobrze, że się piesek znalazł....niestety , teraz zaznał tego miodu to będzie juz znikał...ps. nie wiedziałam, że trzeba armaturę zaimpregnować, człowiek się uczy całe życie
katel 17:53, 04 gru 2016

Ładne połączenie kolorów w kuchni. Dobrze, że się psiak znalazł . Zdjęcie róży przepiękne - takie energetyczne.
olga80 20:14, 04 gru 2016

Jana napisał(a)
dobrze, że się piesek znalazł....niestety , teraz zaznał tego miodu to będzie juz znikał...ps. nie wiedziałam, że trzeba armaturę zaimpregnować, człowiek się uczy całe życie

chyba go wykastruje nie zniosę takiego uciekania o armaturze też nie wiedziałam
olga80 20:15, 04 gru 2016

katel napisał(a)
Ładne połączenie kolorów w kuchni. Dobrze, że się psiak znalazł . Zdjęcie róży przepiękne - takie energetyczne.

Dziękuję Psiak się znalazł ale co się nadenerwowałam to moje. Róża Pomponnela jest cudowna.Kwitła cały sezon