Sebek, tobie żadna baba nie potrzebna , chyba, że do przyjemności, taka leżąca i pachnąca
Ja mam typowego samca w domu, gdzie by mi sam prasował i fugi czyścił, odkurza czasem podłogi, nawet umyje, ale firanki? Może jak bym mu kazała... bo nigdy nie prosiłam.
Sebek, no ta dłuższa wersja reklamy jeszcze bardziej mi się podoba. Świetny humor Super jest Fajnie że napisałeś że jest, przynajmniej mogłam się nią zachwycić
Ja też tak myślę Bogdziu ale jeśli się chce wbić w te co mi zostały , to chyba musimy Mu lekko przyciąć " paznokietki" razem z odrobinką paluszków ... Bo tak se myślę ,że spory wzrostowo Sebuś ma też odpowiednią do swych gabarytów "stópkę"
Staram się, żeby w każde święta w domu było coś innego niż w poprzednich latach. A z powodu budżetu ograniczonego do minimum - musze kombinować Jednak renifery i mnie zaskoczyły - tak pozytywnie
Mi też brak słów "normalnie" Chichram się jak gupia po nocy Ach to Twoje poczucie humoru i dystans do świata Uwielbiam! A domek zielony przeca w najmodniejszym kolorze. Jak mogłeś wyrzucić?