Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Smucę się z Wami Danusiu
Ania Ogród Ani :)
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Smucę się z Wami DanusiuInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Bardzo współczujęInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Danusiu bardzo mi przykroInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Danuś współczuję i ściskam mocnoInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Smutne wieści przyniosłaśInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Szkoda wielka. Trzymaj się dzielnie.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Współczuję Danusiu, wiem co czujesz ...Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Tulę Danusiu mocno. Wiem, co to znaczy stracić ukochane zwierzątko, bo sama niedawno straciłam kotkę... Nasi ukochani "bracia mniejsi" zawsze pozostaną w pamięci...Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Również bardzo współczuje, trzymaj się Danusiu...Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Popłakałam sobie z Tobą. Ale Danusiu Kochana, ja już widzę, że moja Stefa rudym ogonem merdając zajęła się Kropeczką, a Erotyk dostojnie łypiąc czarnymi oczkami pilnuje, żeby wszystko było ok. Całuję Cię.