Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 07:26, 13 gru 2016

Kasya napisał(a)
wszedzie sliczne dekoracje...a ja nic

Nooo jeszcze 2 tygodnie-może najdzie Cię zew??
kasja83 07:29, 13 gru 2016

Zana napisał(a)
Kaśka no jak można zimową porą nastukać 4 strony wątku, no jak? Śliczne dekoracje, ale choinka Taty najśliczniejsza.

Sprzęty mam rożne: Teka, Electrolux, Siemens - wszystko już ponad 10 lat i śmiga prawie bez zarzutu. Więc pewnie niedługo czeka mnie czarna seria. No zmywarkę fakt, mamy nową Boscha, ale też po 10 latach.

4 strony...jak tu wątki idą na rekordyU mnie nieustająco trochu temat kuchenny
eM nie spina się wcale-ja mam sobie coś wybrać. Natomiast ja jestem zboczeniec zakupowo-inwestycyjny. Badam rynek, porównuję oferty i opinie, sprawdzam ceny w różnych sklepach-zanim coś kupię. Mówię tu o poważniejszych zakupach oczywiście. A najbardziej to już lubię pomacać-wsadzić nos do środka i już prawie mam wybrane....po czym przychodzi chłop z obsługi i rujnuje mój światopogląd jednym zdaniem
kasja83 07:30, 13 gru 2016

AngelikaX napisał(a)

Ja mam mikro Samsunga i sobie chwalę - nic się nie dzieje, a używamy bardzo często - poza tym cena bardzo mnie skusiła ( wiadomo ile kosztują mirofale pod zabudowę) ja zapłaciłam ok 800zł (7lat temu). Też chciałam dobrać pod piekarnik Samsung, tak żeby jedna stylistyka była. Pekarnik miał być taki "z wypasem" prócz full fukcji (z których i tak nie korzystam )ma separator (można jednocześnie piec i ciasto i mięso). Dwa razy już nawalił - choć dziewczyny na O mają i sobie chwalą - może mój egzemplarz jakiś chimeryczny.

Właśnie czytałam na wnętrzach-jak piszecie o tych dwukomorowych piekarnikach. NO ciekawa funkcja. Ja jeszcze zerkam za tym czyszczeniem parowym-ale nie wiem czy to nieprzeklamowane.
kasja83 07:31, 13 gru 2016

Sebek napisał(a)

Kasia! super jest

No jak mi tak Sebek pisze-miszcz kompozycji i wieszcz świąteczny już tak od października-to miło...
kasja83 07:32, 13 gru 2016

siakowa napisał(a)
prezenty mnie rozwaliły siedze i sie chiram

No wiesz Kasia...jak tu taka poważna kompozycja i przemyślana instalacja świąteczna
kasja83 07:32, 13 gru 2016

Kacha123 napisał(a)
Dekoracje boskie! I gdzie masz łyso, bo nie widzę? Talent masz kobieto wielki!

Tam wiesz-wejście nie ocieka mi nastrojem świątecznym-tak bym powiedziała-troszkę nim zawiewa
Krakus 08:03, 13 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Mikrofalę też z Bosha?fajne są,ale nie dam 2 kafli za mikrofalę:-/

mikrofali nie mam bo to co wyjdzie z tego urządzenia nie można juz nazwać jedzeniem tradycyjne gotowanie na indukcji

Tylko budyń nie da się gotować na indukcji chyba że macie Kobiety jakis patent ?
Bo ja to zawsze szoruje później gar.
AniMa 08:50, 13 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Tam sweterek....swoją skarpetę poświęciłam

No nie ...rozkładasz mnie od rana
AniMa 08:52, 13 gru 2016

Krakus napisał(a)

Tylko budyń nie da się gotować na indukcji chyba że macie Kobiety jakis patent ?
Bo ja to zawsze szoruje później gar.

Ja do pełnej ilości mleka (500ml zimnego) wsypuje zawartość torebki budyniu (+cukier ewentualnie), rozpuszczam na zimno a potem mieszając powolutku doprowadzam na niskim grzaniu do bulgotania....Wiadomo zawsze garnek trzeba czyścić, ale nigdy mi się nie przypala
AgataP 09:01, 13 gru 2016

AniMa napisał(a)

Ja do pełnej ilości mleka (500ml zimnego) wsypuje zawartość torebki budyniu (+cukier ewentualnie), rozpuszczam na zimno a potem mieszając powolutku doprowadzam na niskim grzaniu do bulgotania....Wiadomo zawsze garnek trzeba czyścić, ale nigdy mi się nie przypala

Też tak robię Przypaleniom powiedziałam w ten sposób stop

Kaśka nie mogę się Twojej kuchni doczekać, pewnie klęknę na kolana jak zobaczę i już się nie podniosę