Irenko, a ja optuję za wykadrowaniem trochę awatarka, nie widzę uśmiechu Postać śliczna.
no słusznie ja też kubicuję za kadrowaniem
a jesli chodzi o malwy to cudne sa - miałam kiedyś w ramach poróbowania wszystkiego - ale chyba mączniak je uwielbia i się obraziłam - ale w wiejskich zakamarkach ogrodu cuny akcent - a co zaryzykuj sobie kolory sliczne ja takie cytrynkowe lubię
o znalazlam ale nie cytrynowe
jakie piękne!!! no jednak się skuszę! muszę, co nieco o nich poczytać, co lubią, nawet nie wiem, czy są wieloletnie!!
wykadrowałam się, a już myślałam, że sie nie uda!
Ja bym tam mogła połowę życia spędzić i tak jest, bo jak tam nie jestem to myślę przynajmniej.
Będę pomagać, a w kwestii nazw i notesów, ja mam prosty sposób, zdjęcie kwiatka, potem zdjęcie nazwy. Jak niewidoczna to napisac na kartce i sfotografować napis. Tylko czasem napisów wcale nie ma, ale to pomaga usystematyzować nazewnictwo.
A narysuj jakiś prosty szkice działeczki, linia domu, jak z tarasem i prostokącik długość i szerokość. Popaczymy
Będę w Birmingham - BBC Gardener's World Live (16 czerwca) i Chelsea F.S (24 maja). Potem trasa, mogę podać może do jakiegoś ogrodu dojedziesz? i się spotkamy ??
Irenko, a ja optuję za wykadrowaniem trochę awatarka, nie widzę uśmiechu Postać śliczna.
no słusznie ja też kubicuję za kadrowaniem
a jesli chodzi o malwy to cudne sa - miałam kiedyś w ramach poróbowania wszystkiego - ale chyba mączniak je uwielbia i się obraziłam - ale w wiejskich zakamarkach ogrodu cuny akcent - a co zaryzykuj sobie kolory sliczne ja takie cytrynkowe lubię