Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ania i róże i cała reszta :)

Ania i róże i cała reszta :)

gusiarz 14:36, 20 sty 2013

Aniu - byle do wiosny jak Danusia pisze - Całuski
Mala_Mi 15:35, 20 sty 2013

Witaj Anuś..... widzę, że wróciłaś na Forum.. jeszcze trochę i będzie wiosna ..damy radę..
Ja też miałam wejście w nowy rok z pogrzebem..w bliskiej rodzinie M... i ból, bo to bardzo młody człowiek 20 lat i w dodatku jedynak Ale życie musi toczyć się dalej...... więc cieszmy się z każdego kwiatka i z każdej drobnostki, bo nie wiadomo co się czai za rogiem..
Gosiniak 16:20, 20 sty 2013

Aniu- współczuję bardzo, dobrze że już wyzdrowiałaś, jeszcze trochę trzeba będzie poczekać na twoje piękności, odliczam dni
Kondzio 16:38, 20 sty 2013

Ja tez się nie mogę doczekać wiosny w tym roku też straciłem ważne osoby i moja rodzina też się kurczy pochowaliśmy moja najkochańszą babcie i siostrę mojego taty ale trzeba żyć dalej jeszcze jak widzę piękne zdjęcia Danusi chce się wyjść na zewnątrz i robić
eliza3 17:24, 20 sty 2013

Aniu, fajnie, że już Cię widać na forum, pozdrawiam.
AniaDS 17:44, 20 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Aniu, wyrazy współczucia i dobrze, że wzięłaś leki, bardzo długo cię to choróbsko trzymało.
Pozdrawiam i spokojnej niedzieli

Irenko , długo wszystko trwało, ale teraz zaczyna mnie rozpierać energia, ależ bym wyskoczyła na ogród poplewić na przykład...

Joaska napisał(a)
Aniu pozdrawiam serdecznie,
dobrze, że doszłaś do siebie zdrowotnie.
Zbieraj siły na wionę

Zbieram Joasiu, zbieram . Pozdrówka cieplutkie.

mira napisał(a)
ja też chorowałam na przełomie roku i trwało to długo, ale czuję już powracjącą energię - to chyba wiosna się czai pod śniegiem - mignie się czas leci a ja stale ogladam obrazki z rózami i doczekac się nie mogę moich nowych - też tak masz ?

Oj, też, każdej wiosny najbardziej wyczekuję na pąki u tych moich najnowszych róż, to ogromna radość .

an_tre napisał(a)
Aniu cieszę się, ze już zatokowe choróbsko minęło masz rację, jak człowiek zdrowy to zaraz inny humor i chęć do działania pozdrawiam niedzielnie

Mam tylko nadzieję, że etap chorobowy już za nami, za moją rodziną, bo ciągnęło się to długo, nie tylko w moim przypadku, ale jakoś tak przeszło przez całą naszą rodzinę. Mój maż połowę grudnia spędził w szpitalu i nie było zbyt ciekawie. Teściów grypa też długo teraz trzyma. Na szczęście dzieci się trzymają dzielnie jak na razie. I oby tak dalej.

Gardenarium napisał(a)
Aniu, odetchnij po przeżyciach, Fajnie, że jesteś, wiosna idzie jednak.

Danusiu, dziękuję , wiosna się zbliża, pora się wybudzać ze snu powolutku .

gusiarz napisał(a)
Aniu - byle do wiosny jak Danusia pisze - Całuski

Tak jest, byle do wiosny. Jeszcze tylko troszkę .
Mnie to teraz leci szybciej, bo ciągle ostatnio jestem w pracy .
AniaDS 17:44, 20 sty 2013

asc napisał(a)
Witaj Anuś..... widzę, że wróciłaś na Forum.. jeszcze trochę i będzie wiosna ..damy radę..
Ja też miałam wejście w nowy rok z pogrzebem..w bliskiej rodzinie M... i ból, bo to bardzo młody człowiek 20 lat i w dodatku jedynak Ale życie musi toczyć się dalej...... więc cieszmy się z każdego kwiatka i z każdej drobnostki, bo nie wiadomo co się czai za rogiem..

Aniu, bardzo mi przykro, źle się zaczyna ten rok, oby za to pięknie się zakończył .
Ja staram się cieszyć każdą chwilą, teraz już z radością patrzę w kalendarz, bo kończy się styczeń.. Jeszcze troszkę i wiosna, będzie relaks przy kopaczce .

Gosiniak napisał(a)
Aniu- współczuję bardzo, dobrze że już wyzdrowiałaś, jeszcze trochę trzeba będzie poczekać na twoje piękności, odliczam dni

Ja też, ja też . Tak bardzo liczę na to, że ta zima nas już nie zaskoczy zbytnio i pozwoli różom pokazać się od jak najlepszej strony.

Kondzio napisał(a)
Ja tez się nie mogę doczekać wiosny w tym roku też straciłem ważne osoby i moja rodzina też się kurczy pochowaliśmy moja najkochańszą babcie i siostrę mojego taty ale trzeba żyć dalej jeszcze jak widzę piękne zdjęcia Danusi chce się wyjść na zewnątrz i robić

Ledwo się rok zaczął a tu widzę dużo takich przykrych wiadomości . Kondzio, głowa do góry, tak moja jak i Twoja , smutek po stracie bliskiej osoby powoli przygaśnie.

eliza3 napisał(a)
Aniu, fajnie, że już Cię widać na forum, pozdrawiam.

Elu, cieszę się, że zajrzałaś, pozdrawiam ciepło .
Gabrysia_ 17:48, 20 sty 2013

Cześć Aniu.
Nie wiem jak to się stało,że dopiero teraz do Ciebie dotarłam.
Ale znamy się ,więc czuje się usprawiedliwiona
Buziaczki i zdrówka wam życzę.
A jak dzieciaczki?
Dawidkowi jak się w szkole podoba?
malgocha1960 17:53, 20 sty 2013

Aniu,przyszłam równiez sie przywitac.Mało jest chyba osób,które jakies nieszczęscia omijają,każdy ma swój ciężar,który musi dzwigac niestety.Miejmy nadzieję,ze z wiosna bedzie wszystkim nam lepiej.
AniaDS 17:59, 20 sty 2013

Gabrysiu, sprawiłaś mi ogromną radość swoją wizytą .
Dzieciaczki w porządku, dziękuję
Dawidek zadowolony, chętnie chodzi do szkoły, na razie lubi się uczyć .
A co u Ciebie słychać? Właśnie przeglądam Twój wątek .