Rano pierwszy mrozik
potem piękny słoneczny dzień, który nawet nie wiem kiedy zleciał bo wzięłam się za szykowanie miejsca pod buksy i zawilce
ale późnym popołudniem gapiłam się trochę w wodę
Vintage Wine mnie zachwyca
Prześliczna panna Dalia Trójsklepka taka jak moja kwitnie mi już od chyba połowy sierpnia i nadal ma pąki fajna jest
Dziękuję za gratki miłego weekendu Hanusia
Bożenko tak się zastanawiam, jak Ty odśnieżasz w zimie to miejsce, czy śnieg nie przeszkadza hortensjom? bo pewnie i z drogi i z podjazdu masz go trochę... fotki super
U mnie na początku było tak samo, zwłaszcza oberwało się Anabelkom ( i dlatego przesadziłam je nieco głębiej), teraz trochę lepiej chociaż i tak zewnętrzny krzaczek w szpalerze Limonkowym jest notorycznie obrywany
niewiem czy tutaj posadzić te berberyski czy nie??? dlatego ich nieposadziłam narazie
kurcze miałam pełną kartę w aparacie i niemam wszystkich zdjęć ale gapa ze mnie
Myślę, że chodzi o dzielenie, jak masz, to musisz posadzić, albo zadołować z doniczką, bo inaczej zmarznie.
Jak już 3 tygodnie, to może będzie ok
No właśnie, a u mnie ostatnio spore przymrozki
Dziękuję Michał, na razie nie mam, ale miałam zamiar kupić, jak kupię to zadołuję z doniczką do wiosny
Fajnie, że fotki się podobały
Mi Małgosiu też Zastanawiałam się właśnie tylko czy da radę się ukorzenić.
Jak kupię, to zadołuję i podzielę na wiosnę. W sumie to sporo mam tych roślin do dołowania
A żeby nie być gołosłowną co do mrozu u mnie dziś zrobiłam przed wyjściem do pracy fotki. Sorki za jakość, ale komórką były robione.