Ależ cacuszko , dzięki Zbysiu. Jak już go kupię to wrzucę zdjęcie i pokażesz mi Zbysiu tak niemal paluchem, łopatologicznie, które to mam wyciąć, bo wiesz... Żebym mu większej krzywdy niż pożytku nie zrobiła .
Ja kokietka?kobieta od taczki i betonu? Przecie wiadomo ze ja to chyba wiecej testosteronu niz standardowa kobieta mam ciesze sie ze i u Was niebo piekne choc deszczu u nas nie bylo od... hoho
Mirelko, oplułam ekran normalnie
Kup siatkę normalnej cebuli - wyjdzie taniej
Z takimi pomocnikami możesz potem się zdziwić, gdzie cebulki będą rosły
Ja przez to nie lubię kamyczków. Zielsko przerasta, w dołki się wsypują, ciągle z nimi kłopot, choć to ładnie wygląda.
Właściwie, to jeszcze kory nie wysypałam, bo nie jestem pewna, czy już skończyłam działać
Fajnie ta pergola wygląda
Mam podobną sytuację przed garażem eMa ... w sumie kiedyś mogłabym pomyśleć o czymś takim ... Pokażę mu ... a nuż mu się spodoba ... pnące róże pięknie ożywiłyby to miejsce
Jaka różę tam dasz?
Pierwsza wygląda jak Aloha a druga jak Rainbow Marcella.
Ale z tym to do Ewy, ona specjalistka Chyba ma największą wiedzę o odmianach jeżówek na forum.
A ślimaki się nie wyniosą Jak rośnie dobre jedzonko to zostaną
Jeju nie mogę patrzeć na kotkę, z wysiłkiem łepek podnosi żeby coś zjeść. Masakra. Oczy mam całe popuchnięte, ryczę jak bóbr nad nią, sąsiadka pewnie myśli że mnie M leje czy coś
Bez zmian, tabletki do bani Może weterynarz jutro coś ciekawego powie... masakra.
Pergolki
Za płotem
Te niższe na maliny jeszcze dojdą 2 pośrodku, plus linki stalowe i pod winorośle i pod maliny/jeżyny, żeby miały się na czym trzymać. Zadowolona jestem, solidna i słowna firma. Montowali we 2kę większą część soboty...
Hortensje magical moonlight powoli brązowieją, ale zakwitły wreszcie rozchodniki.
Rozchodniki to bardzo wdzięczna do rozmnażania roślinka - kupiłam ubiegłej jesieni 3 sztuki, a dziś mam już cały rządek Wiosną też je przycięłam - są nieco niższe, ale ładnie się rozkrzewiły...
Jak zwykle to wyjątkowy czas dla Twojego ogrodu ze względu na trawy - obłęd trawiasty, obłęd !!!Róże bezobsługowe te obok warzywnika są i u mnie ale będę musiała sie z nimi pożegnać bo nie ma dla nich miejsca. Mam je w trzech miejscach a one najlepiej wyglądają posadzone na kupie tak jak u Ciebie. ...ale jeszcze pomyślę
macham
Kasia mówisz i masz właśnie wróciłem z spotkania klasowego i odrabiam zaległości
jest miej ażurowy niż u Ani bo wszystkie strzelające wycinałem lub skracałem
w tym roku nie szyszkował
zwróć uwagę na długi przewodnik z króciutkim przyrostami bocznymi, wycinając całkowicie pędy boczne rosnące w danym roku wraz z przewodnikiem (wyrastają z jednego miejsca)masz węższą i bardziej skupioną sylwetkę a i przewodnik szybciej rośnie bo nie ma konkurencji