Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Eksperymentarium

Eksperymentarium

Karabela 12:18, 28 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)
Z zawilcow bedzie Pani zadowolona. Podziwiam nie tylko za ogarnianie trojki dzieciakow ale i za cierpliwosc-bede sie uczyc od Ciebie

zawilce mam whirwind a teraz dokupilam do nich honorine costam czyli do pelnych doszly polpelne, troszkę mniej mi się podobają ale zawilec to zawilec wiec jest

A cierpliwość rzecz nabyta, inaczej bym oszalała u mnie przeciez co minutę kazdy chce cos innego... polecam poczytac o komunikacji bez przemocy Gordona i pedagogikę Marii Montessori. U nas sprawdza się genialnie
Karabela 12:22, 28 wrz 2015

kasia_w napisał(a)
Świetne zakupy Hortensja pięknie wygląda na tle zieleni tuj. To chyba całkiem spore "drzewko" wyrasta, prawda?

zakupy pierwszy raz w zyciu w calosci zgodne z lista , szok no ale musialam skupić sie na dzieciach a nie na polowaniu

Na drzewko szczerze liczę, mam instrukcje obslugi od sprzedawcy na wiosne i będę działać. Ta ciemna zielen tuj strasznie mnie denerwowala, kolor mialy dawac tawuly ale byl tylko na wiosnę i za nisko
Karabela 12:23, 28 wrz 2015

jazzy napisał(a)
Karabelka! Śliczna z Ciebie mamusia
Macierzyństwo Ci służy Ty niby 2,5 m-ca temu rodziłaś?
Piękne zakupy zrobiłaś!
Pozdrówka

dziękuję pierwsze zakupy od porodu nie liczac internetowych róż z gołym korzeniem
Karabela 12:24, 28 wrz 2015

Sebek napisał(a)
Milo było się znów spotkać Zakupy świetne o plany zagospodarowania przestrzennego tez

Sebku Ciebie też bardzo miło zobaczyć, dzieki za mile slowa o planie zasadzenia, draznily mnie te tuje straszliwie
Anda 12:31, 28 wrz 2015

Karabela napisał(a)

zawilce mam whirwind a teraz dokupilam do nich honorine costam czyli do pelnych doszly polpelne, troszkę mniej mi się podobają ale zawilec to zawilec wiec jest

A cierpliwość rzecz nabyta, inaczej bym oszalała u mnie przeciez co minutę kazdy chce cos innego... polecam poczytac o komunikacji bez przemocy Gordona i pedagogikę Marii Montessori. U nas sprawdza się genialnie

Wlasnie ogladalam fotki ze spotkania i wlasnie tez Cie podziwialam. Dwoch chlopaczkow i dzidzus, szacunek sie nalezy. Teraz jeszcze ogrodek chce obejrzec

Tutaj spodobaly by Ci sie pewnie szkoly i przedszkola Montessori
Polecam jeszcze ksiazki Jespera Juula. Mnie to wlasnie on i Gordon zycie zmienili na lepsze

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
lojalna_ 12:41, 28 wrz 2015

O niezle moje hortki tez spore ale variegatusow nie przebija , trzymam kciuki za Twoja
Karabela 13:35, 28 wrz 2015

Wsadzone. I teraz pytanie- wywalić te tawuly golden princess czy zostawić? Udało mi sie wsadzić miałaby pomiędzy nie. Lawenda na wiosnę pójdzie całym rzędem przed na poszerzonej rabacie.... Hmmm
Karabela 13:37, 28 wrz 2015

Kto głosuje za zostawieniem księżniczek ?
Karabela 13:52, 28 wrz 2015

Anda napisał(a)

Wlasnie ogladalam fotki ze spotkania i wlasnie tez Cie podziwialam. Dwoch chlopaczkow i dzidzus, szacunek sie nalezy. Teraz jeszcze ogrodek chce obejrzec

Tutaj spodobaly by Ci sie pewnie szkoly i przedszkola Montessori
Polecam jeszcze ksiazki Jespera Juula. Mnie to wlasnie on i Gordon zycie zmienili na lepsze

chłopców mam właśnie po przedszkolu Montessori, starszy zaczął szkołę tez prowadzoną ta metodą, ja zrobilam kurs dla rodziców. Jesper Juul super, dzięki. Otwiera to wszystko oczy i daje możliwość zupelnie innego spojrzenia i uczestniczenia z dziecmi w ich siwecie. Duzo sie nauczylam od moich Maluchów

A na oglądanie ogrodka zapraszam i zaraz wpadne też z wizyta do Ciebie
Kuba 17:16, 28 wrz 2015

Karabelcia to że jesteś super mamuśka wszyscy widzimy na załączonych fotkach, szkoda że ja się nie szkoliłam w temacie macierzyństwa, działam tylko inuicyjnie, niestety czasami nie wystarcza

Wzìęłabym udział w głosowaniu ale słabo widzę co tam rośnie? Tawuła? Trawka z tyłu? Tuje, coś jeszcze tam jest?