Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 07:38, 27 wrz 2015

Krysiu, nici z odbioru, zapomniałam cebul ostatnio jestem zmęczona i mocno rozkojarzona, z targu też jajek nie wzięłam.. zapłaconych.. i potem ekstra do sklepu musiałam iść.. no masakra
za tydzień? ...

Mariolko, dziękuję, pozdrawiam!

Magda, dziękuję, myślałam że Ty bliżej Bugaju gdzieś chodzisz Babka wydaje się być kompetentna...

Z kotką niestety bez zmian, je, ale nie wydala

Małgosiu, dziękuję, obserwujemy, dajemy leki, karmimy, we wtorek kontrola.

Miłego dnia!
Idę kończyć gotować.

Pergole super wyszły (choć pod maliny będą jeszcze 2 przęsła dla usztywnienia całości) i wtedy pan zamontuje jeszcze linki - bo wczoraj pergole były mokre od farby.
rozark 08:39, 27 wrz 2015

Wszystkiego najlepszego i aby kicia wróciła do zdrowia
Krys 10:21, 27 wrz 2015

Karolina wszystkiego dobrego ! Nie stresuj sie moimi cebulkami i tak bede sadzic pod koniec pazdziernika.kotki szkoda ale i Ciebie tez !
Kasya 11:40, 27 wrz 2015

popcorn napisał(a)

Z kotką niestety bez zmian, je, ale nie wydala

Pergole super wyszły (choć pod maliny będą jeszcze 2 przęsła dla usztywnienia całości) i wtedy pan zamontuje jeszcze linki - bo wczoraj pergole były mokre od farby.

Myśle ze to nie ma co sie spodziewać cudu z dnia nadzien
Może jakieś nasze mogą pomoc, jskies ćwiczenia ?
To chyba może być dluzsza rehabilitacja
Nie wiem czy to można porównać ale ludzie np po urazach kręgosłupa czasami całymi miesiącami dochodzą do sprawności ...

A tobie zyczę spełnienia marzeń

I pokaz pergolki...
popcorn 19:27, 27 wrz 2015

Reniu, dziękuję!

Krysiu, dzięki! Jeszcze mam hyzop dla Moniki (od Mariolki), dzisiaj mnie olśniło że też mus zawieźć.. więc może dobrze że cebulek zapomniałam

Kasiu, kotka się męczy. Od piątku nie dostaje leków przeciwbólowych, stęka przy każdym ruchu i się nie rusza. Znowu ją z boku na bok przestawiać muszę. I ryczę jak bóbr, gdy ją karmię a potem wyciskam żeby coś wydusiła z siebie...
Dobrze chyba nie jest, lekarka wzięła mocz do analizy... zaczynam myśleć że chyba lepiej będzie jak ją uśpimy

Pergolki jutro. Ciemno jest.
popcorn 14:22, 28 wrz 2015

Jeju nie mogę patrzeć na kotkę, z wysiłkiem łepek podnosi żeby coś zjeść. Masakra. Oczy mam całe popuchnięte, ryczę jak bóbr nad nią, sąsiadka pewnie myśli że mnie M leje czy coś

Bez zmian, tabletki do bani Może weterynarz jutro coś ciekawego powie... masakra.

Pergolki

Za płotem

Te niższe na maliny jeszcze dojdą 2 pośrodku, plus linki stalowe i pod winorośle i pod maliny/jeżyny, żeby miały się na czym trzymać. Zadowolona jestem, solidna i słowna firma. Montowali we 2kę większą część soboty...
ren133 14:46, 28 wrz 2015

popcorn napisał(a)
Jeju nie mogę patrzeć na kotkę, z wysiłkiem łepek podnosi żeby coś zjeść. Masakra. Oczy mam całe popuchnięte, ryczę jak bóbr nad nią, sąsiadka pewnie myśli że mnie M leje czy coś

Bez zmian, tabletki do bani Może weterynarz jutro coś ciekawego powie... masakra.

Pergolki

Fajnie ta pergola wygląda
Mam podobną sytuację przed garażem eMa ... w sumie kiedyś mogłabym pomyśleć o czymś takim ... Pokażę mu ... a nuż mu się spodoba ... pnące róże pięknie ożywiłyby to miejsce
Jaka różę tam dasz?
popcorn 14:48, 28 wrz 2015

Renia, żadnych róż! rośnie tam już wisteria / glicynia chińska, ma się owinąć w obie strony i wiosną zwieszać kwiatki nad garażowymi bramami w tym roku był 1 kwiatek (biały)
ren133 14:51, 28 wrz 2015

popcorn napisał(a)
Renia, żadnych róż! rośnie tam już wisteria / glicynia chińska, ma się owinąć w obie strony i wiosną zwieszać kwiatki nad garażowymi bramami w tym roku był 1 kwiatek (biały)

Muszę sobie wygoglować tą wisterię
No dobrze Ty masz dużo róż ... ale jaką odmianę byś mi poleciła w takie miejsce? Może zgapię w przyszłym sezonie?
popcorn 14:53, 28 wrz 2015

Pnących nie mam, z braku miejsca poza tym tu jest za ciemno na różę, zachodnia ściana + cień od garażu sąsiadów (sklejony z naszym prawym bokiem).
wybacz nie doradzę :/