Dziewczyny a ja lubie wydawać na kwiatki i na ciuszki tylko jak wpadne do sklepów z ciuchami po tyraniu w ogrodzie to mi karta kredytowa odmawia posłuszenstwa
Fajowy ten komplet ... do mnie trochę za duży , ale im dłużej się zastanawiam nad tymi donicami , tym bardziej dochodzę do wniosku, że chyba te z terakoty będą mi pasowały , bo są i mniejsze i większe, a na tarasie nie mam dużo miejsca , to chyba takie będą najlepsze ... hmmmm ... pan dzwonił, że podświetlaną mi zamówił i już jedzie z Belgii , będzie po świętach
Miałam dzisiaj pojechać po pure round ale najpierw kiermasz jutro zdecyduję czy pure kupie. Ja mam sporo miejsca przed wejsciem a podświetlana za chwilę na taras kuchenny zostanie przeniesiona. I chcę wyeksmitować te szare plastikowe w inne miejsce
Kwitnąca magnolia gwiaździsta dla wszystkich spragnionych wiosny Wczoraj rozwinęła pąki
Powiem tylko woooooow ..... pięknie
Tylko, że malutka ma niewiele ponad metr, ale obrodziła w tym roku kwiatami, źe aż miło. Wystarczyło ja wreszcie z donicy do gruntu posadzić i nawozić a u Ciebie już pękają pąki?
Moja coka też za miesiąc ma maturę ja w ogrodzie pracuje, nagdoziny w robocie robie a na dodatek mama i teściowie na święta przyjeżdżają, nawet listy zakupów nie zrobiłam
No kto by pomyślał, zż wystarczy kopiuj i wklej zdjęcia z iphona zamiast synchronizacji.... Dobrze, że młodzież jest w domu to wyratowała z opresji :0
Zatem obiecana nowa dostawa w Wilczychach. Donice ceramiczne
Ale w cenie ok 80-120 zł w zależności od rozmiaru. Czyli już nie tak tanio
Te po ok 70-80 zł
I taki komplet zamówiłam do postawienia na schodach przed drzwiami, ale cena za 3 donice 250 zł...
Ale się nie pochwaliłam, że dzisiaj pozbyliśmy się wreszcie tych ogromnych worków z kamieniami sprzed ogrodzenia. Posadziłam 9 budlei, 2 hortensje Limelight i jedną HAYES STARBURST oraz 8 perowski... Głowę mi jak zwykle urwało od wiatru
No to pięknie pracusiu a gdzie kupiłaś Limelight? w zeszłym sezonie tak się ich naszukałam i kupiłam w końcu przez internet, teraz też potrzebuję dokupić ... i byłaś w Wilczycach ???
Lime kupiłam w krotonie ale to opowieść na piątek
Byłam w wilczycach i nie mogę zgrać zdjęć z iphona na komputer, tzn zgrywam ale nie konwertują sie... A na ipadzie nie mgę wczytywać zdjęć na ogrodowisko.... Kurcze technika ....
Są fajne ceramiczne, biale. M probuje pomóc....
Monitko u Ciebie będzie pieknie. Może dla inspiracji podglądaj ogród Wieloszki (duży ogród małej ogrodniczki) lub Domi (ogród Dominiki) albo Sylwi (ogród Sylwi od początku). Każdy z Tych ogrodów ma wyrazisty styl jednak bardzo się różnią od siebie do mojego zawsze zapraszam!
Ogod każdego nauczy cierpliwości
Ale się nie pochwaliłam, że dzisiaj pozbyliśmy się wreszcie tych ogromnych worków z kamieniami sprzed ogrodzenia. Posadziłam 9 budlei, 2 hortensje Limelight i jedną HAYES STARBURST oraz 8 perowski... Głowę mi jak zwykle urwało od wiatru
No własnie gdzie ta sprawiedliwość? Nie dość że magnolia śliczna to jeszcze na fotce słoneczko widzę. U nas normalnie jesień! Wiosna była ale się zmyła. Szaro i ponuro u nas a w dodatku zimno okropnie.
Fajnie wyglądają te Twoje gabiony (jeszcze niedawno nie miałam zielonego pojęcia że takie cuda to gabiony ) takie oryginalne i mało spotykane u nas. Ciekawa jestem efektu z grabami.
Monitka dzisiaj zapowidali dwa różne fronty na północy i południu kraju. Tak nas podzieliło .... Ale już wietrzyso zapowiada, ze i unas koniec ciepła.
Na efekt z grabami trochę trzeba będzie poczekać aż zostaną: A) posadzone B) ukorzenią się C) zagęszczą się D) zostaną kilkakrotnie przycięte....
Czyli ogród uczy cieprliwości, mi to jest bradzo potrzebne.
Dobry Wieczór na 600 -tną stronę ALe nabrałaś tempa Bożenko, dopiero co było 500....
Głosowanie zakońćzone odnosnie Hanusi więc już nie będę dalej ciągnąć wątku.
Głosuję za drzewami liściastymi, a co odkurzacz można kupić