Syla obudź się ! U mnie się nic nie dzieje To odpowiedź na to,że mnie nie odwiedzasz
U ciebie się dzieje ja się domyślam i czekam na pokaz
Widzę,że przyspieszyłam ))))))))))))))I dobrze miło popatrzeć na te twoje wyczyny
Właśnie , tulipany posadzone wewnątrz kółek zaczynają Seba pokazywać ogonki .... cieszy mnie to ogromnie ...... Sadzonki idą do Gosi (wcześniej obiecałam)
No właśnie ta pogoda, dzisiaj była bajeczna .... Ale nie mogłam poświęcić całego dnia na ogród bo mam dużo zajęć z Kubą no i jak co dzień z zegarkiem w ręku . Dlatego tak późno skończyłam .... Aaaaa kupiłam sobie dzisiaj przez przypadek w carrefourze 4 szt hortensji ogrodowej białej do doniczek to chyba Anabelle. Zaskakują mnie coraz bardziej te miejsca zakupu roślin hehehe
A co do świąt to aż tak bardzo się nie przygotowuję , gości nie mam tylko w gości jadę Mam dobrze nie ??? !!! Coś nie coś zabiorę , żeby nie było , że ja tak z pustymi rękami
Jaki zdolny fryzjer stylista porządeczek/ ordnung że mucha nie siada
Dzięki ..... uwielbiam ciachanie .... Zostały mi jeszcze bukszpany posadzone przy wiśniach umbraculifera. A tak to już wszystko pociachane .... Teraz tylko jeszcze małe nasadzonka zakupionych roślin i nawożenie ....