No pięknie masz. Widzę już ten żwirek i leżaczek
A paznokcie do kompletu z jarzmianką chyba dawali
Kasiu, bergenia na fotce sadzona była jesienią, a tegoroczna w innym jest miejscu, ale też ładnie się wzięła. Piszę tu, bo u mnie nie mam dziś czasu. Pa
edit: skasowałam fotkę, bo zacytowałam to samo, co w poprzednim poście jest u Tess
Mój eM już dwa lata po 40... Wydaje mi się że na dziecko nigdy nie jest za późno. Niestety obecny trend nie sprzyja wcześniejszemu rodzicielstwu.
Moi rodzice mieli nas bardzo młodo - mój tato w wieku 45lat został dziadkiem (siostra miała córkę na 4roku studiów zresztą tak jak ja), nie wyobrażam sobie teraz mojego męża jako dziadka. Los pokaże...
O nie, to nie tak. Za kolor ją lubię. Wszak na wsi rośnie, tam pasuje I za kształt kwiatów, i za pokrój. Śliczna jest, jak kwitnie. Dlatego nie odradzam jej posiadanie nikomu, natomiast każdemu mówię, by nie pozwolił jej się niekontrolowanie rozrastać.
Nie musisz wierzyć, Mireczko. Ale wspomnisz moje słowa, kiedy będziesz chciała na jej miejscu posadzić coś innego
Mam siostrę młodszą o 12 lat. Ojciec miał 40, kiedy się urodziła. A kiedy rodzice przechodzili na emeryturę ona jeszcze była na ich utrzymaniu (studia dzienne). Czyli rodzice zajmowali się wychowywaniem potomstwa przez całe swoje dorosłe zawodowe życie Dlatego sama nigdy nie zdecydowałam się na następne, późniejsze dziecko.
A widzisz a ja od dawna tak kupuję w szkółce takie Serby są po 10zł. A Golański kupiłam po 2 zł.Tojesc u mnie może szleć mam 30 arów działkę Tereska i cisy też tak można kupić tzn.golaski
Zobaczymy niebawem. Pani sprzedająca, bardzo miła, zapewniała, że na pewno wszystkie różowe, bo innych w ogrodzie nie ma. Nawet przesłała mi zdjęcia swojego pięknego łanu.