Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

magnolia 08:33, 23 cze 2015

Madżenka masz rację z tymi ubraniami ogrodniczymi. W tym roku kupiłam sobie spodnie do ogrodu. Jak je zakładam to wyglądam jak człowiek nawet.
magnolia 08:34, 23 cze 2015

Tess napisał(a)

Trzymam.

dzięki
siakowa 08:40, 23 cze 2015

magnolia napisał(a)
dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków, dziś tez poproszę, bo zaczyna się dzień drugi egzaminów. Rano jeszcze szlifierke kontowa rozkładali na części pierwsze bo ktoś szeptał wczoraj że szfilierę od środką każą rysować.

dużych dzieciów zazadrościcie? a ja takich małych i miękkich... moje wszystkie stwory kanciaste się zrobiły, dwa spoglądają na mnie z góry. Podnieść nie da rady, przepukliny można dostać.

hakuree piękny, do twarzy mu z rosplenicami. Ja jestem zakochana w tych małych powojnikach, są takie delikatne, lekkie. I radzą sobie dobrze całkiem.

malych i miękkich ...mmmm ale to pieknie brzmi....aż zatęskniłam i jeszcze pachnących
beta 08:41, 23 cze 2015

malkul napisał(a)
Teresko- to powojnik hakuree, będzie się zwieszał, zawiśnie, powiesi, wsjo

Bogda ano mam takie berbecie - 2,5 diablica i 8 lat Cudny młodziak
Oboje najważniejsze potwory w zyciu mym

zanim studia to jeszcze duzo wody upłynie, szkoda marzyć na razie

Gosia...czas szybko leci...nie obejrzysz się...mówię Ci to mama (prawie) studentki
beta 08:46, 23 cze 2015

magnolia napisał(a)
dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków, dziś tez poproszę, bo zaczyna się dzień drugi egzaminów. Rano jeszcze szlifierke kontowa rozkładali na części pierwsze bo ktoś szeptał wczoraj że szfilierę od środką każą rysować.

dużych dzieciów zazadrościcie? a ja takich małych i miękkich... moje wszystkie stwory kanciaste się zrobiły, dwa spoglądają na mnie z góry. Podnieść nie da rady, przepukliny można dostać.

hakuree piękny, do twarzy mu z rosplenicami. Ja jestem zakochana w tych małych powojnikach, są takie delikatne, lekkie. I radzą sobie dobrze całkiem.

Marto...kciuki trzymane...od wczoraj...też lubię tą miękkość małych dzieci...te małe rączki jak poduszeczki...na szczęście mam małego (rocznego) bratanka za płotem...bo moja siedmiolatka też już zaczyna "twardnieć"

buźka
agam 09:09, 23 cze 2015

No to mus jakieś szmatki ogrodowe zakupić, do czterdziechy blisko ... w ogrodzie wyglądam jak ostatnia nędza ... oj trza to naprawić .
Na płocie powisiałam, znowu .
Mala_Mi 09:16, 23 cze 2015

siakowa napisał(a)

wiesz nie daleko spada Twoje wyobrażenie od rzeczywistości...mój wzrost powoduje ze od mojej dłoni do dna trzymanej siatki jest akurat tyle cm co siatka ma...w sensie ciagne po ziemi.....wyobraź sobie jakie to na bicepsy dobre że zawsze z podniesina siatka musze chodzic....

A ja guuupia myślałam, że mi buły urosły od sportów w młodości, a to z powodu siatek.. i kurduplowatego wzrostu... no i wszytko jasne
Forum to kopalnia wiedzy Wszelakiej..

A tak swoją drogą zamieniłabym się na dzieci co maja 8 lat a nie 30... to 22 lata do przodu..... i jak piszę, że dziecko moje ma 30 lat.. to mam wrażenie że piszę o kimś innym, bo ja nie mogę być tak "stara" ... do mnie to nie dociera...

Ogró cudny..

Kciuków nie trzymałam bo nie wiedziałam..
Ensata 09:20, 23 cze 2015

Kciuki trzymam. Z "mietkimi" to prawda, dlatego ja sobie mam jeszcze miękkie jedno

Ja nie ograniam tych egzaminów, jak mozna malować szlifierkę od środka? No, ale któż zrozumie artystów.

Beta, 7 latka już twarda, fakt

Mała Mi, bez wazeliny, nie wygladasz na takie wielkie dzieci
Ensata 09:22, 23 cze 2015

Tak sobie podumałam i...w sumie, czesto w ogrodzie tyram w tym w czym jestem. Właściwie nie mam czasu, idę w ogród, ubieram się i mnie nie ma. Zawsze to wyrwane chwile.
nawigatorka 09:24, 23 cze 2015

Kciuki trzymam ja na razie stresuje się na wystąpieniach w przedszkolu