Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

amelia_b 23:00, 22 cze 2015

malkul napisał(a)
rozplenica japońska

Ja też o to dziś pytałam
AgaeM 23:18, 22 cze 2015

Czy to jakas specjalna odmian rozplenic? Moje dwulatki aktualnie po kilka wloskow maja. O co kaman?
Iwk4 23:39, 22 cze 2015

Gosia, rzadko piszę, ale oglądam na bieżąco. Śliczny masz ten swój ogród. Czasami żałuję, ze u mnie tak kolorowo. Gdybym robiła od nowa ... ach

Co do stroju, ja lubię getry i tunikę założyć. Boczków nie widać i wygodnie Kaloszy nie muszę na piaskach, laczki wystaraczają.
jazzy 01:26, 23 cze 2015

malkul napisał(a)

tego Cornus kousa 'Milky Way'

Też posiadam
Co do reszty - bardzo pozytywne wrażenia
siakowa 07:59, 23 cze 2015

Madzenka napisał(a)
Gośka Twoja jarzmianki pokazowa. Przyznaj sie, ze liscie jej do fot nabłyszczaczem pryskałaś

A co do stroju ogrodowego.... Pewnego dnia gdy w lustrze zobaczyłam swoje odbicie ogrodowe z włosem wilgotnym i makijażem lekko zamazanym... Powiedziałam nigdy w zyciu. Od tego czasu kupuje specjalne ciuchy na ogród, np ogrodniczki z dziurami na alle, albo tchibo , tanie ale nie zniszczone coby wyglądać jak LUDŹ i oby mnie M nie wymienił na nowszy model... Bo mnie nie widuje w pełnym rynsztunku gdy wychodzę do pracy (przekręca sie na drugi bok) tylkow ciuchach ogrodowych.... I przyznam sie ze do 40tki miałam takie samo podjeście jak Wy,.....

zgadzam się i nawet nie w kwesti ogrodu ale i tez domowego stroju..mój eM tez mnie w większości widzi w domowych/ogorodwych bo wychodze przed nim i wracam przed nim...kiedys nawet zrobil zdziwioną mine gdy mnie wracająca z pracy zobaczył wtedy postanowiłam się bardziej postarać że jesli ma być wygodnie to niech przynajmniej bedzie bardziej kobieco
gusiarz 08:15, 23 cze 2015

Hakure mnie powalił... i cała reszta tyż... Ja jak Jalos-Aga... zrywam z O. Tu sie tylko doła łapie .

PS
A z czym hakuratny powojnik rośnie... ta trafffka... co to???
popcorn 08:18, 23 cze 2015

nawigatorka napisał(a)
Jeszcze trochę,a właściwie to nie tak malo tych sezonów do czterdziestki mam to i sporo dziurawych spodni "dokończe" w ogrodzie.a męża to trzeba do łopaty wysłać to i on lepiej wyglądał nie będzie.
o to, to!
nicol21 08:22, 23 cze 2015

Pięknie że aż boli!!
Ale nie do końca rozumiem jak chcesz te klematisy w donicach trzymac - po ziemi czy będziesz wstawiała podpory dla nich?a jak po ziemi, to jaki masz plan na koszenie trawy
Ale i tak będzie fantastycznie!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
magnolia 08:32, 23 cze 2015

dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków, dziś tez poproszę, bo zaczyna się dzień drugi egzaminów. Rano jeszcze szlifierke kontowa rozkładali na części pierwsze bo ktoś szeptał wczoraj że szfilierę od środką każą rysować.

dużych dzieciów zazadrościcie? a ja takich małych i miękkich... moje wszystkie stwory kanciaste się zrobiły, dwa spoglądają na mnie z góry. Podnieść nie da rady, przepukliny można dostać.

hakuree piękny, do twarzy mu z rosplenicami. Ja jestem zakochana w tych małych powojnikach, są takie delikatne, lekkie. I radzą sobie dobrze całkiem.

Tess 08:33, 23 cze 2015

magnolia napisał(a)
dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków, dziś tez poproszę, bo zaczyna się dzień drugi egzaminów. Rano jeszcze szlifierke kontowa rozkładali na części pierwsze bo ktoś szeptał wczoraj że szfilierę od środką każą rysować.

Trzymam.