Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II
12:08, 02 sie 2013
Irenko a Ty jestes pewna ze to dereń Kousa a nie kalina np japońska bo bardziej mi na to wygląda ale nie ma duzego zdjęcia.
oto one, nie wiem, jak je ułożymy?
Weroniko, zaraz biegnę popatrzeć
póki, co rozplenica Hameln i rozchodnik okazały jest w moich planach
...ale nie jest to do końca zamknięte, więc dzięki za podpowiedź
Mirka, jakbyś teraz wpadła, to za głowę byś się złapała, jak wszystko wygląda,niemniej dziękuję, bo mobilizujesz do zmian...potem pokażę, o które miejsca mi chodzi i co na razie wymyśliłam
Ewelinko, tego i ja prawie..nie uśmiercam
za chwilkę poczytam, jestem go ciekawa
Bociusiu, na tamten już nie mogłam patrzeć
i ja macham, doczytałam u ciebie o eksmisji szałwii, u mnie też tak będzie, ale gdzieś je wcisnę, część już komuś obiecałam
Irenko, ja jak pierwszy raz zobaczyła dereń Causa w gazecie to........ to się w nim tak zakochałam, no i już rośnie u mnie, ale jest jeszcze malutki. A Ty jakiego masz ? Wklej fotkę ....plisssssssssss
Ewa, mój ma 3 rok; po raz drugi zmienił miejsce i dopiero w tym nowym ruszył; sporo urósł i nie wymarzł, to już cieszy, ale przez tę suszę podeschły mu liście mimo podlewania, więc owszem sfocę, ale nieciekawie wygląda, reanimacji potrzebuje, ale żyje
zdjęcie z Anglii, tu masz linko, może coś znajdziesz dla siebie
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3422-anglia-czerwiec-2013?page=26#post_5
Anitko, ależ masz kasy na nowe roślinki!!!...my 3 razy tyle wydaliśmy na oprysk, efekt żaden!...no coś mi ostatnio nie do śmiechu
Danusiu, twoja wiedza wciąż mnie zaskakuje
Marzenko, bo za bardzo nie ma co pokazać, bałagan i ciągle to samo
...i tak, jak ty nieczasowa, moje kwiaty schną..
no to może coś z limek dla ciebie
Ula, w Anglii, w czerwcu
tymi makami byłam zachwycona, szkoda, ze nasiona jeszcze nie były dojrzałe, może bym pozbierała
ale u mnie lilie choć zachwycają, zwłaszcza te z lekko różowym brzegiem
Kindziu, ja już ci zazdroszczę, może i ja coś od Alinki wyproszę
Grażynko, mieszam kolorami, bo lato, dzięki

jak tam rododendrony ?

rh nawet w nie najgorszej kondycji, M. zdążył tylko podlać i czekają na sadzenie, dopiero w sobotę, wczoraj tak późno wróciliśmy, że nawet padających roślin nie podlałam, nie miałam sił!
oto one, nie wiem, jak je ułożymy?
Weroniko, zaraz biegnę popatrzeć

Mirka, jakbyś teraz wpadła, to za głowę byś się złapała, jak wszystko wygląda,niemniej dziękuję, bo mobilizujesz do zmian...potem pokażę, o które miejsca mi chodzi i co na razie wymyśliłam

Ewelinko, tego i ja prawie..nie uśmiercam

za chwilkę poczytam, jestem go ciekawa

Bociusiu, na tamten już nie mogłam patrzeć

i ja macham, doczytałam u ciebie o eksmisji szałwii, u mnie też tak będzie, ale gdzieś je wcisnę, część już komuś obiecałam

Irenko, ja jak pierwszy raz zobaczyła dereń Causa w gazecie to........ to się w nim tak zakochałam, no i już rośnie u mnie, ale jest jeszcze malutki. A Ty jakiego masz ? Wklej fotkę ....plisssssssssss
Ewa, mój ma 3 rok; po raz drugi zmienił miejsce i dopiero w tym nowym ruszył; sporo urósł i nie wymarzł, to już cieszy, ale przez tę suszę podeschły mu liście mimo podlewania, więc owszem sfocę, ale nieciekawie wygląda, reanimacji potrzebuje, ale żyje

zdjęcie z Anglii, tu masz linko, może coś znajdziesz dla siebie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3422-anglia-czerwiec-2013?page=26#post_5
Anitko, ależ masz kasy na nowe roślinki!!!...my 3 razy tyle wydaliśmy na oprysk, efekt żaden!...no coś mi ostatnio nie do śmiechu

Danusiu, twoja wiedza wciąż mnie zaskakuje

Marzenko, bo za bardzo nie ma co pokazać, bałagan i ciągle to samo

no to może coś z limek dla ciebie
Ula, w Anglii, w czerwcu

tymi makami byłam zachwycona, szkoda, ze nasiona jeszcze nie były dojrzałe, może bym pozbierała

ale u mnie lilie choć zachwycają, zwłaszcza te z lekko różowym brzegiem
Kindziu, ja już ci zazdroszczę, może i ja coś od Alinki wyproszę

Grażynko, mieszam kolorami, bo lato, dzięki