wiesz chętnie bym dokupiła, może się ze mną zamienisz, jak kochasz ogród ciekawe czy będąc na moim miejscu byś się nie dusiła z pomysłami bo mi jest bardzo smutno z tego powodu, że całe życie będę na takim kawałku się męczyła, wolałabym większą działkę nić ładny dom., trudno trzeba się z rzeczywistością pogodzić
hej witaj, witaj właśnie zastawiałam się czy ja u ciebie byłam bo widziałam tylko post "wybacz nie przywitałam się" i myślałam o co chodzi a tutaj jeszcze kolejne od ciebie perukowiec był z drugiej strony bo tu jest cień i się ładnie nie wybarwi i w ciemnym zakątku byłby jK CZARNA PLAMA CHCĘ TU ROZJAŚNIĆ i dlatego wstępnie są limki, a perukowca wykopałam bo był na centralnym miejscu mojego ogródka a on zaczyna wegetację pod koniec maja i często przemarza więc nie podobał mi się będę go sobie ustawiać w donicy gdzie mi się podoba
dziękuję za odwiedzenie mojego wątku u ciebie śliczne perukowce żółty aż razi i piękna kalina też mam ale malutką
moje podejrzenie kassandra, albo creme brulle ale raczej ta pierwsza myslę bo taka jest w ofercie szkółki w której zamawiałam a dostałam gratisy niepodpisane
tutaj nie mam pomysłu ale jest malutka chociaż jeszcze młoda ale myslę że to żuraweczka albo tiarella
a tutaj chyba delta down ale mogę się mylić jeśli macie jakieś pomysły proszę pisać
i tutaj jeszcze te dwie bardzo podobne sa do siebie z kształtu liści tylko kolorem się róznią,
a ta bordowa obok zielonej facet mi sprzedał jako velvet night ale ciągle mi to do niej nie pasuje zdjęcie niewyraźne ale może choć trochę będzie widać jaka to żurawka
e tam, na szybko, bo nawet myszki nie używam, więc tylko touchpad pozostaje, a to pozwala na mało precyzyjne ruchy
bonsai drogi, masz rację, chyba że akurat ktos pozbywałby się wielkieo cisa czy jałowca
kulki to fajny pomysł
jeśli masz podprowadzony tam prąd, to mozna też kulki lampy białe zamontować, np:
to płaczące to mogłaby być brzoza lub modrzew, ale gubią liście/iły... za to na święta miałabyś swietny stelaż na lampki świąteczne białe to lampki-kulki, ale mogą być zielone bukszpany albo thuje danica albo teddy obsadzone trawkami, na wiosnę w trawki możesz dać cebule tulipanów
zamiast płaczącego mogą być świerki typu inversa, pendula lub serbski 'Bruns', albo też jałowiec pospolity'Horstmann' będą zielone cały rok