uhuhu ale mnie tu zamroziło ! no cóż braki we własnym wątku wielomiesięczne, ba ! zaraz w wieloletnie przejdą , ale, ale, Ci co znają, wiedzą jak do mnie trafić Na profilu FB dość często zamieszczam aktualne zdjęcia. No tak, ale nie każdy chce FB...więc postanowiłam ( z racji biurowego dnia) coś tu wrzucić aktualnego i pomachać tym co już mnie znają (a przynajmniej mój ogród)oraz do całej reszty forumowiczów - wielbicieli wszystkiego co zielonym do góry rośnie
Byłam w B. i uległam
Miałam nie kupować cebulowych, no cóż, 'mientka' jestem posadze je na frontowej, tej co przerabiałam krokusy pójdą w runiankę, a tulipany w brązową trawę
To miejsce staram się trochę zmienić tyle ile sie da- nie zlikwiduję na razie tych bolderów bo tam jest wyżej ziemia. Posadzone bukszpany na taką niewielką miejscową obwódkę i trochę roślin które już wystały sie w doniczkach m. in. rozchodniki, przetaczniki i jeżówka( już z lekka przeterminowana ). Tylko bukszpan przytnę dopiero na wiosnę.
I lawenda w trakcie przycinania. Myślałam że mi krzyż odpadnie jak przycięłam naraz 24 sztuki lawendy. Tylko mam nadzieję ze mi nie padnia bo zaraz poszedł solidny deszcz.
Pytałaś u Gosi o blat kuchenny - ja mam biały z brobinkami szaro-srebrnymi - tez jest w dwóch wersjach i wybrałam mat i nie żałuje - nic na nim nie widać. a dzięki brokatowym opiłkom lekko się mieni jakby był błysk. z daleka widziałaś fotki u mnie
Pozwole sobie wkleic, jak będziesz chciałą to usune.