Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Filemon24 07:29, 24 wrz 2015

pewnie będzie coś pomiędzy
mnie też ceny denerwują a rozbieżność jest ogromna zauważyłam że im mniejsza miejscowość tym drożej.
Najładniejsze i w bardzo dobrej cenie hortensje są w Pęchcinie i na wiosnę mam zamiar się wybrać po kilka kolejnych. Bo u mnie w okolicy to pogłupieli już nie wiedzą chyba za ile mają sprzedawać, małe zabiedzone za 30 zł.
paulina_ns 07:34, 24 wrz 2015

Filemon24 napisał(a)
pewnie będzie coś pomiędzy
mnie też ceny denerwują a rozbieżność jest ogromna zauważyłam że im mniejsza miejscowość tym drożej.
Najładniejsze i w bardzo dobrej cenie hortensje są w Pęchcinie i na wiosnę mam zamiar się wybrać po kilka kolejnych. Bo u mnie w okolicy to pogłupieli już nie wiedzą chyba za ile mają sprzedawać, małe zabiedzone za 30 zł.

Daj spokój z tymi cenami, u nas hortensje właśnie w tym ogrodniczym są po 40-60 zł, więc jak bym chciała szpaler 10 szt to bym trochę zapłaciła Ja na wiosnę zamówię przez allegro, może się uda że kupię do 10 zł, sadzonki szału nie robią,ale ładnie się rozrastaja przez sezon, jak chcesz mogę dać Ci namiary
Filemon24 07:53, 24 wrz 2015

Nie ja już jestem nakręcona na Pęchcin mają tyle odmian hortensji że nigdzie tyle nie widziałam w dodatku chcę kupić trochę większe rośliny. Ja już mam i tak 33 hortensje w ogordzie także w przyszłym roku posadzę gdzieś około 10/15 krzaczków także nie opłaca mi się przez allegro kupować.
Chociaż może strong annabel bym kupiła bo jej nigdzie nie widziałam w rozsądnej cenie, nie wiesz czy mają?
Pokaże ci jakie kupiłam piękne sadzonki w Pęchcinie hortensje magical moonlight pierwsza za 30 zł druga za 60 zł
KasiaW76 07:54, 24 wrz 2015

Paulina protestuje... nie nadążam z czytaniem nooo... cos o doorembosach wyłapalam, coś o cenach i dereniach

ooo jeśli deren to ivory halo mi się podoba
Dominika11 08:11, 24 wrz 2015

ale hortki sliczne
paulina_ns 12:49, 24 wrz 2015

Jestem wszystko wyzalatwiane, kupiłam 2 derenie i do tego dokupilam sobie jeszcze miskanta variegatusa mam pytanie mogę go od razu podzielić? Czy teraz nie jest odpowiednia pora?

paulina_ns 13:06, 24 wrz 2015

Filemon24 napisał(a)
Nie ja już jestem nakręcona na Pęchcin mają tyle odmian hortensji że nigdzie tyle nie widziałam w dodatku chcę kupić trochę większe rośliny. Ja już mam i tak 33 hortensje w ogordzie także w przyszłym roku posadzę gdzieś około 10/15 krzaczków także nie opłaca mi się przez allegro kupować.
Chociaż może strong annabel bym kupiła bo jej nigdzie nie widziałam w rozsądnej cenie, nie wiesz czy mają?
Pokaże ci jakie kupiłam piękne sadzonki w Pęchcinie hortensje magical moonlight pierwsza za 30 zł druga za 60 zł

Piekne i faktycznie duże sadzonki, na allegro są duuuuzo mniejsze, więc pewnie zadowolona nie będziesz.
paulina_ns 13:07, 24 wrz 2015

KasiaW76 napisał(a)
Paulina protestuje... nie nadążam z czytaniem nooo... cos o doorembosach wyłapalam, coś o cenach i dereniach

ooo jeśli deren to ivory halo mi się podoba

Kasiu mi też się on podoba, ale u nas nie idzie go dostać, kupiłam takiego jak na zdjęciu też mi się bardzo podoba Dziękuję Jolu że dałaś mi znać
Filemon24 14:04, 24 wrz 2015

już kiedyś kupowałam hortensje na allegro i zadowolona nie byłam, ale na jeżówki ostatnio się skusiłam bo chciałam kupić tanio
super zakupki, jesienią można dzielić trawki jak najbardziej
Dominika11 14:06, 24 wrz 2015

no prosze jakie ładne zakupki