Ale macie zwierzątek różnorakich, u mnie widziałem sarny, kozły, zające, żabki, jaszczurki i z latających jastrzębie, bażanty i bociany.
Jest na co popatrzeć
Piękne zestawienie traw, ja właśnie zrobiłam obwódkę z ice dance i nawet nie wiedziałam że one tak szybko rosną,mam nadzieję,że w przyszłym roku będą już takie jak Twoje
Borbetko, mnie się bardzo podoba. ja bym nawet bylin u Ciebie dużo nie sadziła. Może jeszcze kiścienie dodała? Może grujecznika (widzę, że masz) albo judaszowca? Może kawałek z białymi wrzosami? Tak mi się skojarzyło. Piękne zdjęcia, bo ogród piękny. I choć ja nie iglasta jestem - bardzo mi się podoba.
Za duży chaos tam jest, a już od 2 lat nie mam pomysłu na to miejsce Tak będzie bardziej estetycznie Może wsadzę tylko pas miskantów na przemian z kulami bukszpanowymi? Zobaczę jeszcze Trawnik można przynajmniej skosić raz w tygodniu i jest ładnie, a na rabatach trzeba pielić i przycinać itd. Nie mam czasu na takie zabawy Dlatego też przed świerkami jest posadzony pas runianki, która ma całość zarosnąć i być bezproblemową! Ma być po całości jak tutaj
Irenka,a widziałaś moją kulkę z orzecha włoskiego? Ciąć trzeba bardzo często - nawet raz w miesiącu bo tak szybko odrasta, ale za to wygląda bardzo egzotycznie
Mówisz masz.
2013
2015
w pionie czasami tak same czubeczki aby pobudzić zagęszczanie, potem sam rośnie, podlewaj i nie przeszkadzaj będzie piękny. Należy jak wszystkie jałowce czyścić w środku pożółkłe suche igiełki, dziękuję za gratulacje, pozdrawiam.
Witam
od jakiegoś czasu mój klon zaczął usychać i tracić kolor w czasie upałów podlewałam go codziennie do południa ma cień a popołudniu słońce wypuścił nawet nowy listek w swoim kolorze ale reszta wygląda coraz gorzej jakby usychał
Mam kawałek ziemi koło płotu sąsiada (siatka) i nie wiem co tam posadzić
Do południa jest tam słońce po południu cień szerokość jest niewielka to 45cm jak widzicie za płotem u sąsiada stoją śmietniki i zapach też nieciekawy
Jak sądzicie czy można tam posadzić jakieś róże lub coś innego co trochę pachnie a jeśli róże to jakie zależy mi też na tym by jak najdłużej to kwitło