Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:10, 29 sie 2015

Do góry
Nallar napisał(a)
Obejrzałam, poczytałam, pozdrowienia zostawiam Aniu.

Buziolki
Mały ogródek... czas zacząć 22:10, 29 sie 2015

Do góry
A tu kolejka... do posadzenia...
Do raju daleko - u Ewy 22:09, 29 sie 2015

Do góry
Dzisiejsze zakupy cebulowych
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:08, 29 sie 2015

Do góry
Anda napisał(a)
Oj śliczna, oj muszę kupić Będzie moja pierwszą o niepełnych kwiatach

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:06, 29 sie 2015

Do góry
Palnik- pogromca chwastów w podjeżdzie
Przyjazny ogród 22:03, 29 sie 2015

Do góry
Moje fuksje nie przezimowały a kokornak lubi półcień , miałam w rajskim był olbrzymi a kwitł Twój? kwitnie już w maju kiedy liście są jeszcze małe
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 22:02, 29 sie 2015

Do góry
Basilikum napisał(a)
dzisiaj zakwitla roza bezimienna.

No jak tak bez imienia? Hmm, jakie by mogła dostać? Może Red Velvet? Jak Ci się podoba?

Ogród Małej Mi - sezon 2015 22:01, 29 sie 2015

Do góry
Dzidka napisał(a)

O, tak!!! Niech się wdraża.
A spotkanie na pewno było wspaniałe.
Bo czyż może nie być, skoro tematem głównym są ogrodowe tematy

Spotkania były przede wszystkim za krótkie.
Ogród Rysia perełka i perfekcja... i ..zapchana karta.. z drugiego aparatu foty nieostre..buuuuuuu ..

U Rysia próbowaliśmy popsuć wszytko.. lub zaburzyć harmonię i ład.. poprzestawiane kamienie i takie tam.. I trawka perfekcja zadeptana.. było widać ślad każdej stopy

Tu staram sienie zagnieść trawki... idę prawie w powietrzu

Że te focie nie wyszły....

Dwa ogrody warte obejrzenia, każdy inny, ale każdy fajny.... stawiam 6+ i dokładam po trzy uśmieszki
Mały ogródek... czas zacząć 22:01, 29 sie 2015

Do góry
Dziś dzień przyniósł nowe wyzwania. Kurier z przesyłką nie dotarł, chociaż sprzedawca obiecał... ale pracy nie brakowało.

Ogród pod czarnymi orzechami 22:01, 29 sie 2015

Do góry
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 22:00, 29 sie 2015

Do góry
Basilikum napisał(a)
przedstawiam moja torbke
na drzewie by pasowalo lepiej do tematu watku

a golnie to zla jestem dzis. Wczoraj popsulam studnie. Dzis naprawilismy, ale pol dnia zmarnowane na latanie po marketach budowlanych i szkanie czesci. No i chyba mi pada trawka od Irenki W czwartek jej nie podlalam, bo pozniej do domu wrocilismy a wczoraj podlalam calusienki ogrod z drzewami i krzewami ale o tej wlasnie grzadce zapomnialam. Przypomnialam sobie dzis rano i polecialam lac jak tylko wstalam ale trawka marnie wyglada.
Kupilam pierwszego wrzosa. Poszedl do czajnika na stol.

Piękna jest. Fajnie masz z takimi zdolnościami. Zazdraszczam

Mam nadzieję, że trawka da radę. Może akurat jeszcze zdążyłaś z tym podlewaniem.

Pokaż wrzosa w czajniku, proszę
Ogród pod czarnymi orzechami 21:59, 29 sie 2015

Do góry
Ogród wśród pól i wiatrów 21:58, 29 sie 2015

Do góry
A u mnie dziś "akcja skrzynki" c.d. Muszę w tym miejscu podziękować Ewelinie i Magdzie, bo dzięki nim nie kupiłam drewnochronu tylko srebrnoszarą lazurę remmersa. To była super decyzja, i przekonana jestem, że jeśli cokolwiek drewnianego jeszcze w ogrodzie robić będę, będzie to miało właśnie ten kolor.

Deski w słońcu wyglądają tak, jakby były pokryte jakąś srebrną politurą, błyszczą z delikatnym prześwitem złotych słojów drewna. Teraz schnięcie i kolejne będzie skręcanie. A potem zobaczmy
Chaos oswajany 21:57, 29 sie 2015

Do góry
Dzięki Kochana! Samopoczucie dobre, jak zawsze Poza tym, że przyatakowała mnie rwa kulszowa, więc chodzę jak połamaniec i wszystko robię kilka razy wolniej. Mam nadzieję, że odpuści szybko.

Tuż przed atakiem zdążyłam zrobić eksperymentalne przedszkole bukszpanikowe. Oto moje przedszkolaki:

Nie wiem, czy wszystko dobrze zrobiłam, ale przynajmniej dobrze zabezpieczyłam przed rudą bestią. Siedzą sobie teraz i planuję ich nie ruszać co najmniej do wiosny. Ciekawa jestem, czy coś z tego wyjdzie.
Ogród Małej Mi - sezon 2015 21:55, 29 sie 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Olafek śpiący był chyba. Będzie sprawozdanie z dzis????????????

Olafka z powodu wojaży nie zdążyliśmy sfotografować..

Muminek.. dawał nam trochę w kość... bo.. wyrzynał się mu ząb.. wieczorem pojawił się nowy kieł... na szczęście nowe ciocie pomogły zabawiać ...
Ciocia Mira i Marzenka
Piaskownica jak piaskownica, ale to krzesełko co wychowało pokolenia ma w sobie jakiś czar i urok..

Poidełka dla ptaków. Chyba nie tylko dla ptaków. Ogród pełen uroczych drobiazgów.. potem u Mirki wstawię co oko mojego eMusia wypatrzyło (ja niestety miałam Muminka i jego nowego zęba, a nawet chyba dwa)

Polewaczki są w każdym ogrodzie

A tu było kum kum czyli zaczarowana ksieżniczka/ksiażę..

Ogród wśród pól i wiatrów 21:50, 29 sie 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
Ale ja chce zobaczyć jak tworzysz ogród od początku też miałam puste pole,ale ja trochę się źle do tego zabrałam niepotrzebnie kupowałam pojedyncze rośliny,teraz albo muszę się części pozbyć albo to jakoś pogrupować ale to już robota na przyszły rok,mój by nie zniósł mojego kolejnego przesadzenia

U mnie na przesadzanie też są alergiczne reakcje, tak więc Cię rozumiem Jak na wiosnę świeżo posadzone hortensje za tydzień w inny kąt ogrodu ciągnęłam, to się sama zastanawiałam, czy "mam równo pod sufitem" ale dobrze zrobiłam, bo teraz mi się podoba tak jak jest. Właśnie o tych hortkach mówię, dzisiejsza fotka

W tym roku są malutkie, ale myślę że w przyszłym mnie nie zawiodą
Hortensjada 21:50, 29 sie 2015

Do góry
bozga napisał(a)
Dzięki za miłe słowa

A to jeszcze nie koniec fotek

Napisz proszę czy ten jegomość po lewej stronie zdjęcia to jakiś (jaki)jałowiec, czy on dostał jakiś patol po którym się wspina, wygląda przepięknie. Pytam bo mam chętkę na coś takiego.
Ogród tworzony z pasją 21:49, 29 sie 2015

Do góry
Karol99 napisał(a)
zakupy

Właśnie Karolu miałam ten czosnek w ręku, ale odlozylam,bo wyczytałam na opakowaniu,że on ma wysokość tylko 30 cm.
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 21:48, 29 sie 2015

Do góry
Wrzosowisko - dalekie od pięknych rabat wrzosowych w Magicznych Ogrodach

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:47, 29 sie 2015

Do góry
Danusiu czy te liminkowe trawy to Elaty?

Jesli tak to uratowałas moim Elatom życie ..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies