Mala_Mi
22:24, 14 wrz 2015

oj u nas była chyba najgorszą zimą jaka była.. zero śniegu i poniżej -30. To była zima wielu strat w ogrodzie..
Czytam Twoja historię i śmieje się do rozpuku.. nawet eMusiowi fragmenty czytam .... prawie moja historia.. ja tylko budowli dodatkowych w ogrodzie nie stawiałam z wyjątkiem szklarni.. ale jak to wszystko cieszyło.
Po wejściu na forum radość z jednego kwiatka samosiejki czy malinki przestała już tak cieszyć...... błoga nieświadomość jest czasami całkiem niezła.
Masz pięknie poukładane fotki w albumie.. ja mam tylko posegregowane na kompie datami. W dodatku jedno lato sobie wykasowałam

A pierwsze tujki co Ci padły to chyba były cyprysy.. wyglądają prawie identycznie... i niestety przemarzają cholery.
Pochwałą eMusiowi za huśtawkę