Ewuniu...myślami jestem z Tobą...wiesz zresztą.
Przesyłam Ci zdjęcie królowej w moim przedogródku- jasnota od Ciebie nie dość, że rośnie z jakąś kosmiczną siłą to jeszcze obficie kwitnie
Buziaki i uściski
ale ślicznie mmmm Joasiu super zakupy i wpadła mi w oko w szkółce ta trawa ciemna śliczna Pięknie u Ciebie pierwsza fota robi wrażenie i róże śliczne a co tam będę gadać bajka
No i mogę pokazać w końcu moje 3 Nigry, wiele osób by się przestraszyło co ja im zrobiłem w kwietniu, nawet usłyszałem, że mnie chyba porąbało jak je ogoliłem prawie na łyso ale teraz są gęste u podstawy bez brzydkich łysych badyli mają idealny pokrój.
Zgadzam się co do żywopłotu. To niebieskie to chyba jałowce. Obawiam się, że za chwilę "pożrą" te tuje pomiędzy nimi. W dodatku jak są większe lubią rozkładać się pod ciężarem śniegu. Na tle pstrokatego żywopłotu trzeba naprawdę dobrze przemyśleć jaką kompozycję zrobić żeby nie wyszedł misz-masz.
Poza tym fajny kawałek działki i zgrabny parterowy domek, pasują do niego te falujące linie rabat. Ja też mam piaszczystą glebę. Polecam na zakładane rabaty wysypywać skoszoną trawę i koniecznie produkować dużo kompostu.