Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 09:13, 06 wrz 2015

Margarete napisał(a)
Pozdrawiam Joasiu, dotarłam do domu po dzisiejszych wojażach po Warszewie i okolicach. Szkoda że nie miałyśmy okazji dłużej pogadać, a po wykładzie szefowej już mi gdzieś umknęłaś. Ale i tak dobrze że choć chwilę porozmawiałyśmy i znamy się osobiście

Małgosiu,
miło było chociaż przez chwilę porozmawiać. Żałuję że tak krótko ale niestety czas miałam bardzo ograniczony. Napewno znajdzie się jeszcze okazja na spotkanie i dłuższą rozmowę. Ale cieszę się bardzo że mogłyśmy poznać się osobiście.
Pozdrawiam
Krys 12:24, 06 wrz 2015

I ja pozdrwiam milo bylo Cie poznac,ogrod sliczny
wiunia 18:17, 06 wrz 2015

Joasiu oglądając zdjęcia Twojego ogrodu zawsze mam wrażenie, że dopiero co chodziłaś wokół roślin i dmuchałaś i chuchałaś na każdą z nich są takie wypielęgnowane , dorodne i "odprasowane" jednym słowem wzorcowe!
eda 18:24, 06 wrz 2015

JoannA napisał(a)

ale ślicznie mmmm Joasiu super zakupy i wpadła mi w oko w szkółce ta trawa ciemna śliczna Pięknie u Ciebie pierwsza fota robi wrażenie i róże śliczne a co tam będę gadać bajka
JoannA 18:46, 06 wrz 2015

wiunia napisał(a)
Joasiu oglądając zdjęcia Twojego ogrodu zawsze mam wrażenie, że dopiero co chodziłaś wokół roślin i dmuchałaś i chuchałaś na każdą z nich są takie wypielęgnowane , dorodne i "odprasowane" jednym słowem wzorcowe!

Wiuniu
Te mniej wychuchane i odprasowane roślinki staram się omijać i nie pokazuję. Ale wierz mi że takie są w moim ogrodzie. Z powodu ogromnych upałów nie zdążyłam przyciąć bukszpanów i gdybys teraz zobaczyła te poczochrańce to pewnie bys padła. Ale ważniejsze dla mnie jest zdrowie moich roślin niż ich wygląd. Przytnę wiosną i będzie git
Ale mnie Twój komentarz mile połechtał
pozdrawiam
JoannA 18:49, 06 wrz 2015

eda napisał(a)

ale ślicznie mmmm Joasiu super zakupy i wpadła mi w oko w szkółce ta trawa ciemna śliczna Pięknie u Ciebie pierwsza fota robi wrażenie i róże śliczne a co tam będę gadać bajka

Czarna trawa to Vertigo.
Moje róże z powodu długotrwałej suszy bo były zachwycające piękne ale i tak cieszą oczy. Prawie wszystkie to tegoroczne nasadzenia i liczę na ich spektakl w przyszłym roku.
Dziękuję Edytko
eda 18:49, 06 wrz 2015

JoannA 18:52, 06 wrz 2015

eda napisał(a)

Ale fajny pysiolek do mnie zagląda
Super ten awatarek.
eda 19:03, 06 wrz 2015

Ha ha pewnie że fajny
yolka 20:50, 06 wrz 2015

Asiu, te najbardziej różowe hortensje jakie maja nazwisko, szukam podobnych. Są przesliczne. Cały ogród cudny