Witam,
mam pytanko - ta hortka kupiona zostało pod nazwa Pax, powinna być cała biała a tym czasem 2/3 jest w ciemnym różu a 1/3 biała.
Może ktoś zna przyczynę?
w ogrodzie dało sie robic dopiero wieczorem wiec zdjeć nie ma bo sie ciemno zrobiło...jedno z 6 rano bo chowałam do cienia nieposadzone jeszcze hosty.. wielki bajzel tutaj ale sadzone na szybko i bez ingerencji w linie kroplującą, ale mam nadzieję że Silver znajdzie odpowiednią droge do rozrośnięcia się i stworzenia rzeki silverowo-hostowej
Dziękuję za przeniesienie, faktycznie ten wątek jest bardziej odpowiedni
Jakiś czas temu kupiliśmy wyrywacz do chwastów firmy na eF, o taki:
Bardzo pomaga przy wyrywaniu, choć wcale nie twierdzę, że to najlepsze rozwiązanie do wyrywania. Na pewno czasem zostają trochę większe dziury niż by się chciało.
Zaległe zdjęcia Zdjęcia nie są z mojego ogrodu, żeby było wiadomo gdzie się znajduje to zainteresowani bylinami będą wiedzieć lub się domyślą, a bywam tam chyba za często
dzieki
to ja już chyba wiem dlaczego moje 2 sztuki kupione razem w szkółce jako rozplenica takie jakieś strzeliste...dokąłdnie wczoraj sie nad tym zastanawiałąm..reszta jest płożąca bardziej i nawet bardziej zielona.
Pokaż foto tej rabaty.. i otoczenie. Sorki ale u Ciebie prawie nie bywam
I jak zobaczyłam piękny różowy pokój... to pomyślałam sobie jak dobrze, że drugi też będzie chłopak
Ale piszesz że starsze dziewczyny też za tym nie przepadają, to może jestem normalna
I daj kilka fotek poglądowych z ogrodu.. i zawołaj mnie Tylko ja lubię kolorowo Wesoło Ale różowy powojnik już mi tu nie leży.. i to pierwsza rzecz co mi nie pasuje..