Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

lojalna_ 18:49, 17 sie 2015

U mnie caly dzien leje ...ulga nie trzeba podlewac wreszcie ....wszystko sie tak rozrosło u Ciebie )))
Iwk4 19:12, 17 sie 2015

Ewa, idę zobaczyć. Wiedziałam, ze będzie dobrze

Jola, widziałam w TV. Całe południe w deszczu i front idzie na Czechy
Mogę sobie na deszcz popatrzeć we Wiadomościach TV
Dobre to, ze woda w rzekach się podniesie
Bogdzia 21:17, 17 sie 2015

Miłego pobytu u M. Poczytałam , obejrzałam zdjecia i choc deszcz u Ciebie tez nie pada to jednak masz pięknie i zielono.
olga80 21:33, 17 sie 2015

Iwona , bardzo dziękuje za te wszystkie rady, zacznę to robić po kawałku a z głową , pozdrawiam i zajmij się mężem
Edyta10 23:03, 17 sie 2015

podoba mi się twoja stipa w połączeniu z czerwonymi daliami też muszę zebrać nasionka
pozdrówki
Katkak 08:23, 18 sie 2015

Aaależ pięknie. Bardzo lubię się u Ciebie przechadzać . Te ceglane donice cudne są. Uwielbiam cegłę w ogrodzie . Mój świerk Iseli Fastigiata już posadzony, ale narazie jeszcze byle jak, pościskany z tujami, które mają być przesadzone. Czekam jeszcze na bez koralowy Sutherland Gold i buka tricolor szczepionego na pniu. Dereń Sibirica kupiony już i czeka na posadzenie. Z tych roślin chcę zrobić taki mieszany żywopłot .Pozdrawiam Iwonko.
Iwk4 11:31, 18 sie 2015

Bożenko, dziękuję. Trzeba zmienić klimaty, aby się nie denerwować brakiem deszczu. Na to nie mamy wpływu. Mam nadzieję, ze córcia moja dobrze mi ogródek podlała. W sobotę się okaże

Iwk4 11:33, 18 sie 2015

olga80 napisał(a)
Iwona , bardzo dziękuje za te wszystkie rady, zacznę to robić po kawałku a z głową , pozdrawiam i zajmij się mężem

Olga, plan - planem, a praca nad rabatkami musi być etapami.
Będzie ciężko wszystko ogarnąć jednocześnie, choć się przyznam, ze jak miałam przez zimę plan na trzy rabaty, pracowałam na wszystkich trzech naraz. Ale to dlatego, ze podpasowały mi roślinki na wszystkie trzy Bałagan miałam na nich, bo ciągle czegoś tam jeszcze brakowało. Ale nie zawsze wychodzi tak, że rabatkę da się zrobić od początku do końca. Czasami brakuje kasy, roślinek, czasami rozmnażamy sami i trzeba poczekać Czasami coś brakuje, i dopieszczamy po jakimś czasie
Masz już miskanty na rabatach - widziałam. Za rok będą się nadawały do podziału i nie będziesz musiała kombinować nad zakupem :
Iwk4 11:34, 18 sie 2015

Edyta10 napisał(a)
podoba mi się twoja stipa w połączeniu z czerwonymi daliami też muszę zebrać nasionka
pozdrówki

Edytko, stipę mam połączoną z jeżówkami, ale chyba mają mało słoneczka w niej, bo jedna już mi przekwitła
edit: przejrzałam zdjęcia, jesteś spostrzegawcza Faktycznie blisko stipy rośnie dalia i fajnie to wygląda

Iwk4 11:37, 18 sie 2015

Kasiu, idę zobaczyć do Ciebie twoje zakupy. Tyle tego wymieniłaś, ze muszę pooglądać sobie