Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Zielonym do góry... :) 22:34, 19 lip 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)

No i mó rodek też nie wygląda najciekawiej (kurcze myślałam że to idealne miejsce dla niego a niestety tu przeciąg jak tralala kilka liści uschniętych od spodu już oderwałam

Specem nie jestem, ale rodkowi bedzie lepiej na pewno jak usuniesz spod niego darń. Ale ostrożnie bo rh maja płytkie korzenie i one potrzebują dostępu tlenu
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 22:34, 19 lip 2015

Do góry
Pomidorki w donicach zaczynają dojrzewać
O....! 22:31, 19 lip 2015

Do góry
no, Ania masz rację, to 'stare' bractwo, i super nam się udał ten wypad do Ani
Bogdziu 'grupa wyjazdowa' czy stare bractwo jak pisze Ania - i myślę, ze dobrze się rozumiemy...

jeszcze spojrzenie na moj ogród po deszczu od południa

i kawałek rabaty przy murze...
Ogród tworzony z pasją 22:31, 19 lip 2015

Do góry
roze
W ogródku Iwony 22:30, 19 lip 2015

Do góry
Kwitnie katalpa, szkoda że tak wysoko, bo kwiaty ładnie pachną.

Lilie
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:28, 19 lip 2015

Do góry
marzena napisał(a)
Mira, no właśnie bardzo dobrze, że wszystko fotografowałaś, świetna byłaś w tej roli
w ten jeszcze raz sobie pospacerowałam po ogrodzie Ani
liczę, ze niedługo będę mogła przyjrzeć się Twojemu ogrodowi, który bardzo mi się podoba, ostatnio była tylko mała namiastka
Mira, znów liczę na Twoje talenty organizacyjne

Z terminami talenty mogą mieć problem - dam znać i czekam na Twoje terminy.

Fotki uwielbiam robić choć ciągle mam tyły w naukach fotkowania

u mnie motyle szaleją

Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:28, 19 lip 2015

Do góry
07_Rene napisał(a)

Szukam inspiracji z czym posadzić różewe zawilce.. jakby ktos miał pomysł....

Jaka to odmiana ? Ja na moje czekam i czekam ale zauważyłam, ze mimo przeprowadzek zawiązały pąki. Ciekawe czy też tak bujnie jak u Ciebie

07_Rene napisał(a)

Na nasiona stipy reflektuję. Powiedz tylko kochana jak mogę Ci się zrewanżować?

A przestań, ja z czystej sympatii Narazie wciąż pozbywam się roślin, które mi nie leżą i obdarowuję nimi rodzinę i znajomych Jak coś będę potrzebować to będę wołać

Wspominałaś kiedyś o pnącej hortensjii, musze poczytać o niej czy na słońcu da radę

Spotkań zazdroszczę. w ogóle zauważyłam że gro forumowiczów to małoplska i śląsk
Ps. zabijasz mnie tymi fotkami

Mój mały ogródek 22:27, 19 lip 2015

Do góry
Tesska napisał(a)
Dziewczyny
ja dzisiaj znowu kupiłam roślinki jutro wstawie zdjęcia , chciałabym wiekszy ogródek ale mam jaki mam dobrze ,że wogóle mam

a ja poszalalam i bede robila szpaler hortensjowy z trawa w nogach tylko nie wiem jaka hortensja mam ogrodowych sporo ale chce bukietowe tylko w tamto miejsce. Mam tylko problem bo nie wiem ile tej ziemi nawiesc zeby mi drzewa os sasiadow nie zabieraly korzeniami wszystkiego hortensjom. Wiesz może Tesiu?
W ogródku Iwony 22:27, 19 lip 2015

Do góry
Krwawniki

Terracotta dostał miejscówkę przy różach w kolorze czerwonym.

Powojniki

Ogrodowy spektakl trwa ... 22:24, 19 lip 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Piękna relacje zrobiłas z ogrodu Ani.Myśle ze nie masz powodów do kompleksów jeśli chodzi o Twój ogród. Pozdrówka.

Cieszę się że obejrzalaś i się podobało - zresztą to nie było trudne.
Kompleksy mam - jak oni to ogarniają??????

u mnie szaleństwo motylkowe

W ogródku Iwony 22:22, 19 lip 2015

Do góry
Dzisiejsze fotki. Od rana praży słońce, po nocnym deszczu niewiele zostało. Fajnie się odpoczywa przy oczku w taką pogodę.

W ogródku Iwony 22:19, 19 lip 2015

Do góry
Ivvvona napisał(a)

Przepiękna.
Pozdrowionka zostawiam.
Mój 4 arowy azyl... 22:18, 19 lip 2015

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Dzisiaj krótki wypad na działkę, było wiśniobranie. Nie można dłużej czekać, bo ptaki mi je zbiorą.

też "walczyłam" z wiśniami, zrobiłam sporo wiśniowego soczku i dżemu najżmudniejsze to drylowanie
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:16, 19 lip 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Mira.... może to śmieszne, ale jak oglądam Twoje foty..to muszę się zastanowić czyj to ogród .. mój czy twój Skłonności mamy do podobnych roślin. Tylko u Ciebie doniczkowo duże a u mnie go praktycznie brak. Jednak mam większy ogród i nie muszę wygospodarowywać miejsca i dokładać sobie roboty w doniczkach

Moja orkiestra jest po prostu większa ..ale zestaw instrumentalny podobny Bo orkiestra bez względu na wielkość musi dobrze brzmieć

Dziękuję za piękne spojrzenie na mój ogród... z miłą chęcią obejrzałam i poczytałam... wiesz, że zawsze możesz do mnie zajrzeć i nie musisz się zapowiadać. Wiec z aparatem czy nie, masz bramkę otwartą. Od 3 lat to Ci powtarzam, już mi się znudziło.

Ten powojnik to powojnik bylinowy Alionushka. Kwitnie długo, chyba najdłużej z powojników i bylinowy, wiec nie ma problemu co z nim robić wiosną Nie choruje i nie wymarza.

Ania niezwykle to miłe co piszesz i pewnie z zaproszenia nie raz skorzystam.
U mnie masz również otwarte drzwi no i czekamy

Lubimy kolory i zapachy to fakt. Ale ogrody są skrajnie różne no choćby wielkość.Zdziwisz się jak mam mały i sporo iglaków. Za to zagadam Cię

A ten powojnik mam już zapisany . Ja byłam pewna że widziałam niebieski a wszędzie pisze że różowy Twoje zdjęci też pokazuje różowy.

A liatri u Ciebie nie widziałam
u mnie teraz kwitnie i jest duuuużo kupek choć gdzie.

A jak patrzyłam na Twoje rabaty to mi się bukietów zachciało i zrobiłam

Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-) 22:11, 19 lip 2015

Do góry
Edit napisał(a)

cóż to takiego, wygląda dość oryginalnie ... przynajmniej dla mnie
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:10, 19 lip 2015

Do góry
babka napisał(a)
Nonono spotkanko za spotkankiem
Pozdrawiam ciepło
Acha, zbierałam dziś nasiona stipy i pomyślałam o Tobie

No dzięki Alinie, która mnie zaprosiła do siebie, miałam okazję poznać legendarną Bogdzie i inne dziewczyny z grupy łódziej, a nawet Kondzia Cieszę się niezmiernie.

Na nasiona stipy reflektuję. Powiedz tylko kochana jak mogę Ci się zrewanżować?

Ogrodowy spektakl trwa ... 22:09, 19 lip 2015

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Dzięki Miro za piękne foty z wycieczki do Ani. Pozdrowienia dla wszystkich. 2 razy byłem u Małej Mi i po powrocie miałem takie same odczucia. No co Ty piękny masz ogród - zobacz na powyższe foty.

Cieszę się, że relacja się podobała.
Ja narzekam głównie na ilośc pracy którą trzeba wykonać, i czas nie można się zaogrodzić a trochę już tak jest. No i stale końca nie ma

Ja jak wróciłam od Ani to ogarnęła mnie taka energia że wszystkie doniczki które czekały na miejsce nagle znalazły miejsce i wkopałam .
No nowo zakupione muszą nabrać mocy.

zakwitła mi Bacarole, musiałam mocno przyciąć na wiosnę bo wymarza ale jak kwitnie to nie złoszczę się

Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:06, 19 lip 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Renia jak Tam po dzisiejszym dniu, bo pogoda taka nieobliczalna? - u nas na razie lekko podlało i mocniej powiało.

Wielkiej burzy na szczęście nie było, ale wiatr był na tyle silny, że zaś grabienie mnie czeka, bo jakieś drobne gałązki połamało. Nawet deszczu spadło niewiele, a tak liczyłam na niego i nie podlewałam.
Za to dzisiaj straszyło, straszyło, aż w końcu podlewa teraz A całą wodę ze studni wylałam wieczorem
To potwierdza moją teorię, że jak podlewam, to jest większa szansa na deszcz, niż jak się chmurzy, grzmi i liczę na deszcz

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 22:05, 19 lip 2015

Do góry
Nowy nabytek z Pęchcina myślę, że rozrośnie się tak jak u Basi z 4 arów

tojeść orszelinowata

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:02, 19 lip 2015

Do góry
Joku napisał(a)
Też mi się podoba Arabella. Mam, ale nie taki dorodny jak twój.

to dokup jeszcze Alionuszkę też bylinowatu z Octavia Hill

a tu między Anabelle
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies