Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tysiąc radości i utrapień

Tysiąc radości i utrapień

jona 13:29, 11 sie 2015

Marga napisał(a)
Witaj Asiu,
Zaczarowałaś mnie zdjęciami z Tatr, a szczególnie łąkami górskimi

Witaj Marga . Zastanawiam się, czy wcześniej widziałam te łąki w Tatrach, przecież tam bywałam. Może to było przed zainteresowaniem ogrodami i nie zwracałam na nie większej uwagi. No i w tamtym roku było dużo mgły, deszczu i chmur, więc nie były widoczne. Piękne te łąki, warto je zobaczyć i nawet nie trzeba wysoko w górę iść. Chociaż ja lubię wysoko w górę
jona 13:56, 11 sie 2015

zbieraczkamieni napisał(a)

Już sieję marchewkę, trawy Ci u mnie dostatek. Przeżyć coś takiego, niezwkłe. Mistrzyni fotografii kłaniam się nisko.

Witaj. Marchewkę polecam, nie tylko ze względu na pazie królowej. Trawka rosła sobie w warzywniku. Jest więc dowód, że nie warto przejmować się skrupulatnym plewieniem
Ewkakonewka 13:03, 12 sie 2015

jona napisał(a)

Świetne
Relacja z gór przepiękna, achy i ochy zostawiam
Napia 22:30, 12 sie 2015

jona napisał(a)

Mnie jeżówki też zauroczyły . Dodam więc jeszcze parę zdjęć

No tak, teraz nie będę mogła spać
Cudne
GorAna 23:25, 12 sie 2015

Joasiu, ależ Ty cudne zdjęcia robisz
Pozdrawiam
zielony 23:06, 15 sie 2015

jona napisał(a)
Prawie cały dzień dziś padało . Przed wieczorem trochę mniej więc wyszłam popracować w ogrodzie. Posadziłam bukszpany, które chyba nawet 10 cm nie mają. Będę ćwiczyć cierpliwość

Deszczowo

Pozwoliłem sobie wstąpić do Twojego ogrodu. Bardzo fajnie tu jest, po pierwsze ogród bomba. O zdjęciach miałem nie pisać bo tyle osób o tym wspominało, że to nic nowego. Ale jak zobaczyłem zdjęcia roślin w deszczu - to szczęka spadła na podłogę - jednak muszę to napisać -> umiesz robić piękne, interesujące zdjęcia takie które można oglądać, oglądać i tak bez końca. Gratuluje pomysłów, dobrego spojrzenia na świat i przede wszystkim pięknego ogrodu. Pozdrawiam.
ryska 20:06, 21 sie 2015

Asiu zdjęcia cudowne- jak zawsze. Uwielbiam wątki z pięknymi zdjęciami a Twój właśnie taki jest
Odnośnie pomidorków.
Pokrojone, posolone suszę. Potem mieszam z ziółkami: własne oregano i bazylia, kropię własnym octem jabłkowym i pakuję w słoiczki. To zalewam wrzącym olejem, zakręcam i obracam do góry nogami.
Podobno mogą tak przetrzymać parę lat ale ja nie mam takiego stażu i wyżeram dużo szybciej pozdrowionka
deszczowymaj 21:24, 21 sie 2015

Asieńko a co Ciebie tak mało na forum ? Gdzie się podziewasz ?
bozga 21:29, 21 sie 2015

Joasiu wszyscy czekają
sylwia_slomc... 23:43, 21 sie 2015

jona napisał(a)
Basiu, Ago, dziękuję za pochwały. Dla Was kolejne motylki z ogrodu

Ha ha Asi nie ma bo siedzi gdzieś w ogródku i poluje na motylki, żeby nam pokazać - cudne są