Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród Małej Mi - sezon 2015 02:49, 12 sie 2015

Do góry
Bogdzia -

Kasik - moje chłopie trzyma sie z dala od fot i publiki... widocznie uznaje, że jednego wariata w prezentacji wirtualnej w domu wystarczy

Iggia - papryka stoi tam gdzie postawiłaś i czeka na lepsze czasy. Schowana ciut za barierkę przed słoneczkiem.. Jeszcze kilka dni i sie zluzuje terminowo... będę sie brać za chabazie.

Sebek - dobry fotograf potrafi pokazać same zalety Dlatego tak sie zachwycam fociami

Agania - adresik poszedł.. i nie rycz Mała nie rycz .. Sąsiadka stwierdziła, że jesteś podobna do mojej chrześniaczki

Justyna - dobrze wiesz, że nie wylizane i nie wyczesane Ale mam to w nosie.. nie rozdwoję sie jak żaba z dowcipu.. I bardziej mi żal nie tego, że nie pogrzebię w ogrodzie, tylko, że nie mam czasu na skorzystanie z afrykańskiej pogody ..

Ciociu Gosiu- a ja trzymam kciuki za wdę w studni.. niech Ci naciurka.

Kindzia - zaproś dobrych fotografów i też będziesz mieć wylizane Chłop dziś podlewał moje jodły na te mszyce i obiałki.. Klął na to wylizanie.. bo pokrzywy po pas..

Leśne Wzgórze 01:15, 12 sie 2015

Do góry
Mathildis napisał(a)
Purchawica olbrzymia, podobno smaczna... niestety nie zdążyłam spróbować

dwie fire alarm... niby to samo a jak różnie wyglądają . Z 5szt. zostały tylko te dwie....

Szkoda, ze tylko dwie się uchowały, a nie wiedziałam, że te grzyby można jeść, nas jako dzieci uczono, żeby ich nie dotykać bo potem kurzajki wychodzą
Grembosiowo 01:01, 12 sie 2015

Do góry
grembosia napisał(a)
Mąż, sprawdzając możliwości nowego aparatu odkrywa ogród od nowa...

I to je ono, ten kolor konkretny na tle cegły.

That’s Jazz (pachnąca) lub Sympathie to moje typy w związku z pytaniem
Tu ma być ogród :) 00:46, 12 sie 2015

Do góry
inag napisał(a)
Apache dla Ciebie Fotka z telefonu. Co jest z tyłu grzecznie proszę nie patrzeć

Dzięki Kochana te zdjęcia upewnily mnie, że to pieknotki będą!
A swoją droga Twój ogród jeszcze wiele tajemnic przed nami kryje...
Cos mi sie wydaje, ze bedziesz dozowac nam emocje
Ogród dla moich synków 00:38, 12 sie 2015

Do góry
W końcu dziś odebrałam samochód z naprawy
Perovskia chyba urosła
Tak było na przełomie czerwca i lipca

Tak dzisiaj

Rabata w części wyściółkowana gazetami i skoszoną trawą. Musze kupić korę.

Moje VF kwitną
Zdjęcie wybrałam i tak najlepsze

Ogródek Iwony 00:26, 12 sie 2015

Do góry
O matko - to już tak późno ?
Dobranoc Olu.

Ewa, pa ... do jutra
Ogródek Iwony 00:22, 12 sie 2015

Do góry
Dlatego wiem, ze w sierpniu nie ruszę. Musi się ochłodzić. I gailardii nie chcę. Też będę wykopywać. Na wydanie będzie
Będzie miejsce na róże
Ogródek Iwony 00:20, 12 sie 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

size=640x427]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/93/937791/original.JPG[/img]

Cudne Ja też tak w kółko chodzę ale terenu do zwiedzania mam zdecydowanie mniej od Ciebie więc czasem się powieszę na hamaku lub leżaku Ogólnie nie jest źle a TV to już nie pamiętam kiedy oglądałam. Wieczory też spędzam na tarasie ... z laptopem
Dobrej nocy
Ogródek Iwony 00:16, 12 sie 2015

Do góry
babka napisał(a)
Iwonka Ty stale pracujesz nad rabatami a ja się lenię, nawet na forum zaległości straszne mam bo żal mi w domu siedzieć kiedy pogoda taka jaką lubię Przyszłam pozdrowić i na śliczne zdjęcie się załapałam na którym rośliny wyglądają jakby suszy nie było wcale !

Ola, tam mają najłatwiej, bo to strona wschodnia. Rano takiego skwaru nie ma, a potem jest już cień po południu.
Czasami uciekam z kawą na schodki przed domem, bo najlepszy chłód tam jest w południe.

Ola, ja się złapałam na tym, ze mogę w ogóle telewizora nie włączać.
Chodzę sobie po ogrodzie, oglądam motylki i bzyczki, kwiatki powącham, a że mam ogródek naokoło domu, to zdążę go kilka razy obejść

Kolorowy ogród na piasku 00:15, 12 sie 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

Ja to samo

i jeszcze pytanie o Gipsy boy, bo chyba masz, czy na słoncu nie powinien rosnąć ?

Tak samo dziękuję

U mnie Gipsy Boy rośnie na słonecznym miejscu i nie zauważyłam aby go przypalało.

Tak było
-

Ogródek Iwony 00:12, 12 sie 2015

Do góry
bacowa napisał(a)
zrobiłam zbliżenie tej foty , basenik wyłożony jest folią . Pokaż miejsce gdzie ty chcesz tą ściankę budować .

Tu, gdzie jest baron, liliowce, a tam, gdzie rudbekia - przesadzę ją i dam tam trawy koło ścianki. Lepszych ujęć nie mam, przez ten zalegający żwir

Leśne Wzgórze 00:09, 12 sie 2015

Do góry
Purchawica olbrzymia, podobno smaczna... niestety nie zdążyłam spróbować

dwie fire alarm... niby to samo a jak różnie wyglądają . Z 5szt. zostały tylko te dwie....

Leśne Wzgórze 00:05, 12 sie 2015

Do góry
bzyczek i dziurki.... wbrew pozorom więcej dziur w liściach jest u mnie z powodu spadających szyszek i gałązek, niż tych zrobionych przez owady...

Kolorowy ogród na piasku 00:03, 12 sie 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

O widzisz Vivo i to jest dla mnie dobra wiadomośc, musze w necie poszukac jego nowszych płyt, bo on jest twórca niszowym i w ogólnodostępnych sieciach i punktach sprzedaży na pewno jego twórczości nie znajde.
Dzieki za info i pozdrawiam i ogladam aktualne foty z waszego ogrodu i zachwycam sie kolejna jego odsłoną........
Pozdrawiam

Tak Małgosiu, płytę można znaleźć tylko w sklepie internetowym albo poprosić o sprowadzenie.

mira napisał(a)
Ja podpisuję się pod tym co tam koleżanki napisały że na bieżąco i że łał, no kiedy by nie zajrzeć - pewnie nie masz czasu bo stale wylewasz swój staw na rabaty - czy masz jeszcze wodę w stawie? nie ma żartów to jest problem
prognozy u mnie nie pokazują opadów a to już trwa dobre 2 miesiące

ja w sprawie Cornelii bo potrzebuję jakąś krzaczastą różę na rabatę bylinowa bo mam dosć czekania aż durne dalie urosną i zakwitną więc bedzie zawsze dobre struktura no i chodzi mi po głowie ta Corneli tylko pamiętam że pisałaś że krótko kwiatki i coś tam albo mam umyslaną plaisanterie

pozdrawiam

Miro, dziękuję za wytrwałość
Staw to nasze i naszego ogrodu zbawienie, na szczęście nie wysycha i wody nam nie brakuje. Sam staw teraz nie grzeszy urodą, bo mimo działających źródeł wymiana wody chyba jest mała. Nawet nasz staw czeka na ochłodzenie i dostawę wody

O Cornelii tak pisałam, że krótko trzyma kwiaty i dalej to podtrzymuję. Może gdyby pogoda była inna to teraz byłoby lepiej. Trudno mi coś dobrego o niej napisać ale też nie mam dużych obserwacji, bo mam ją od ubiegłej wiosny, co w praktyce daje jeden sezon.
A jakiej róży szukasz? chodzi o kolor Cornelii czy o pokrój?

Pszczelarnia napisał(a)
Cudne są te dziurawce.

Tak, Ewo dziurawce mamy cudne Chyba mogę jeszcze dokupić

Bogdzia napisał(a)
Zaglądam i podziwiam. Gratki na 500 stronkę .

Bogdziu, dziękuję za gratki

Podziwiam za zaglądanie Abyś na darmo nie zaglądała aktualna foteczka

Ogródek Iwony 00:02, 12 sie 2015

Do góry
Niech się już ten skwar skończy. Mam ręce związane, już bym przesadzała roślinki.
Dziś posadziłam perovską i liatrę do donicy z Thomasem. Zaczęłam sprawdzać, czy z cegły da się rozebrać kamień. I uciekłam o 10 rano do domu, bo już się za gorąco robiło. Wstaję wcześnie, żeby ogrodem się nacieszyć
Trawa powinna być skoszona, ale te gorączki - chyba nie dla niej ...
Leśne Wzgórze 00:01, 12 sie 2015

Do góry
Leśne Wzgórze 23:55, 11 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Idę popłakać w kąciku... Jakim cudem jest tak zielony?

Czyżbyś miała coś wspólnego z niskim poziomem Wisły???

hahaha, nie czytałeś wyżej - malowałam

Wisła i jej dopływy nie leżą w mojej okolicy

Leśne Wzgórze 23:53, 11 sie 2015

Do góry
07_Rene napisał(a)

Chyba jednak sójki są dodatkiem
nie przepadam za nimi, nawet nie temu że skrzeczą, ale roznoszą żołedzi i potem wszędzie dęby rosną.

u mnie to chyba jednak wiewióry bawią się w ogrodników
Na Łowieckiej 23:48, 11 sie 2015

Do góry
inag napisał(a)
Nie mogłam się oprzeć

Ale czad !! Co to ??
Jak krecior ?
Kolorowy ogród na piasku 23:46, 11 sie 2015

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Pięknie zmienia się ogród gratulacje z okazji okrągłej liczby stron, chociaż to i tak mało dla takiego miejsca pozdrawiam

Dziękuję Mariolu Dążę do tego aby zmieniał się na lepsze ale teraz jest trudny czas (jak wszędzie) i muszę odganiać przykre myśli

siakowa napisał(a)
Gratuluje 500 stron i tak pięknego ogrodu

Dziękuję Kasiu

Teraz widoczek

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies