Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Bogdzia 21:35, 11 sie 2015

Miło Was razem zobaczyc. Trzymam kciuki za wszystkie inne sprawy a najbardziej za Anię.
Mala_Mi 02:49, 12 sie 2015

Bogdzia -

Kasik - moje chłopie trzyma sie z dala od fot i publiki... widocznie uznaje, że jednego wariata w prezentacji wirtualnej w domu wystarczy

Iggia - papryka stoi tam gdzie postawiłaś i czeka na lepsze czasy. Schowana ciut za barierkę przed słoneczkiem.. Jeszcze kilka dni i sie zluzuje terminowo... będę sie brać za chabazie.

Sebek - dobry fotograf potrafi pokazać same zalety Dlatego tak sie zachwycam fociami

Agania - adresik poszedł.. i nie rycz Mała nie rycz .. Sąsiadka stwierdziła, że jesteś podobna do mojej chrześniaczki

Justyna - dobrze wiesz, że nie wylizane i nie wyczesane Ale mam to w nosie.. nie rozdwoję sie jak żaba z dowcipu.. I bardziej mi żal nie tego, że nie pogrzebię w ogrodzie, tylko, że nie mam czasu na skorzystanie z afrykańskiej pogody ..

Ciociu Gosiu- a ja trzymam kciuki za wdę w studni.. niech Ci naciurka.

Kindzia - zaproś dobrych fotografów i też będziesz mieć wylizane Chłop dziś podlewał moje jodły na te mszyce i obiałki.. Klął na to wylizanie.. bo pokrzywy po pas..

Mala_Mi 02:59, 12 sie 2015

DAJANA - czytałam posta o serbach... ale na razie nie wyrabiam na zakrętach.. w taki upal i tak nie pora na jakiekolwiek sadzenie czy przesadzanie. Chłop biega z konewkami i podlewa jodły na obiałki i inne gówno co tam siedzi.. ratujemy chociaż czubki drzew.. Buziak, że o nie pamiętasz..

I milin potffór.. z eMusiem stwierdziliśmy że więcej byśmy go nie posadzili...

JulkAd 08:44, 12 sie 2015

Aniu kiedy Ty sypiasz?.....niesamowita jesteś, Twój ogród wylizany, wymuskany czy też wyczesany jest za każdym razem zachwycający. Nie wiem jak Ty to robisz, że pomimo braku deszczu, bo nie ukrywajmy to co pada to i tak kropla w morzu, rośliny są takie soczyste i tętnią energią.... moje jakieś takie niemrawe jakby bez wigoru....Szamanka jakaś czy cuś......miłego dzionka
Borbetka 08:46, 12 sie 2015

Aniu, czy to normalne że jeżówki się pokładają? Moje leżą na ziemi. Nie wiem czy z upału, czy z tego, że je wężem ogrodowym polałam.
10:21, 12 sie 2015
oj tam oj tam ... i tak w ogólnym wyglądzie całość jest znakomita ....

ale o co ta checa?

LATO!

juz u Kondzia pisałam, że w tym terminie należy się cieszyć z ogrodu jaki się ma ..i używać go zgodnie z przeznaczeniem

margaretka3 11:04, 12 sie 2015

Justynko, ale zależy kto jakie ma przeznaczenie Ja tam właśnie w lecie jestem w stanie najwięcej podciagnąć prac, gdy dzieci u dziadków, a dzień długi i można kopać do nocy
sylwia_slomc... 11:18, 12 sie 2015

No ja też wykorzystuję tylko ...obecność dzieci jako darmową pomoc w ogrodzie
Iggia 15:13, 12 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Iggia - papryka stoi tam gdzie postawiłaś i czeka na lepsze czasy. Schowana ciut za barierkę przed słoneczkiem.. Jeszcze kilka dni i sie zluzuje terminowo... będę sie brać za chabazie.

Anek, to chociaż prooooszę - podlewaj tą paprykę, bo ma za małą doniczkę i ziemię, która szybko wysycha.
Pszczelarnia 15:23, 12 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Aga.. cisza, bo weekend przedłużony muminkowy... a potem sie nadrabia braki czasowe.. mam pilne roboty do skończenia i kopią mnie w kuperek. Siedzę na kompie, ale nic nie piszę, bo ... dbam o kuper

Wasze focie takie ładne, że ja już nie mam potrzeby psucia dobrych wrażeń o ogrodzie swoimi fotami. Po fotach widać, że każdy ma inny punkt widzenia

Kasi zdjęciom się nie dziwiłam że są inne, bo ona robi foty z poziomu piętro wyżej.. ja musiałabym biegać z drabiną A z założenia jestem za leniwa na to

Ale Twoim też niczego nie brakuje. Patrzę na Wasze focie innym okiem i nabieram sympatii do moich radosnych tfffórczości

Za co bardzo , bardzo Wam dziekuję.

A teraz spadam do roboty, bo jutro z Tercią i koleżankami się urywamy na Wake... będziemy sie uczyć pływać na desce.. synuś na imieniny mi zafundował godzinkę zabawy, żal nie wykorzystać .. i tej godziny i tej pogody.

I proszę na prywatnego emila focię z moim eMusiem. Mamy mało wspólnych zdjęć, bo najczęściej chłop mi ucieka od obiektywu, a tu mu się nie udało

I sobie je tak wykadruję.. Agnieszkę wytnę.... co mi mam nadzieję wybaczy

Bomba, dobrze, że drugi ogrodnik się dał pokazać.