Dwie szt rosną już w moim ogrodzie, więc fizycznie je widzę codziennie Graby mają to do siebie, że szybKo rosną a i tak moje będą formowane no i nie są szczepione więc cena zależy od wieku.
Pissardi kupiłam u Kulasa tylko za 45 zł bo szczepione na 1,2 m a wyżej szczepione były droższe.
Magnolie i rh tylko u kulasa
Agnieszko mówię o zielonym centrum. W ubieglym roku zamówiłam już dwa takie u nich. U Kulasa były piękne, chyba trochę większe, w tym roku w szkółce mają taką samą cenę. Pytanie tylko czy jak potrzebuję 10 szt to warto kupić o 1 rok starsze i 100 zł droższe? Ja ciepliwie poczekam i wysokość 2,5 m mi wystarczy a na 25 nowych kul bukszpanowych będzie
Ja z zasady przy większych zakupach dokładnie ceny w conajmniej dwóch punktach sprawdzam. Ot taki w sobie nawyk przy zamówieniach wyrobiłam
Agnieszko gdy obejrzysz mój projekt doradź mi proszę czy kosodrzewiny na kule bukszpanowe w calym projekcie pozamieniać? Bo niw iem ile z Rzeszowa zamówić
Chyba byłoby bardziej stylowo?
Boćku klekoczący kurier przez dwa dni mnie w pracy nie mógł zastać bo nad Twoim Mazowszem latałam. Muszę listwę z bazy kuriera odebrać
Ale dla ciebie link do strony na ktorej zamawiałam http://www.oczkawodne.co/355,waterfall-60.html
Asiu,
Dziura pod ścianę prowdopodobnie zacznie powstawać od piątku. Listwa stalowa do wypływu wody już przyszla, tylko muszę ją od dostawcy odebrac.
Obiecuję wszystko fotorelacjonować.
Agatko super pomysł z tą siarką. Skiopiuję u siebie, tzn podsypię każdy kwasoluby krzaczek, bo były sadzone w ubiegłym roku.
A na wszystkie zdjęcia holenderskiej ziemi chętnych będą tłumy
Aga, bardzo chętnie! Zwłaszcza, że w połowie kwietnia powinni już się pojawić sprzedawcy roślinek ogrodowych, na których polujemy z Noemi .
Agnieszko dostałam wycenę grabów fastigata 2,5 m od Kulasa i z Psar, 250 i 140 zł. Zatem zamówiłam w Psarach. Gdybyś się jednak do Kulasa wybierała, daj znać może wybiorę się też na rekonesans.
Moniko przede wszystkim prosimy Cię o spokój i cierpliwość i rozwiązanie w terminie
A czy ta woda jest odprowadzona do jakiegoś rowu meiloracyjnego lub zbiornika