Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:43, 11 mar 2012

Do góry
Właśnie mnie Magda natchnęłaś tymi gardenbuilders - zamiast kosodrzewin kule bukszpanowe różnych rozmiarów posadzę pod wiśniami kiku-shidare. I przed furtką też. Na razie szukam grabów fastigata. Posadzę z tylu i na froncie domu, przed ogrodzeniem, coś na wzór nasadzeń Danusi przed murem.
Na razie nie wiem czy je w szcześciany czy stożki będę strzyc ....
Ogród Magdalenka 22:40, 11 mar 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Magda jesli zrobisz taki przedogródek jak na gardenbuilders to się upiję przepiękne takie liczne kule. Chyba przed furtką tak posadze. Ukradną ?????

Ukradną - lepiej nie sadzić nic cennego ...

Matko kochana jak ukradną ??? to kradną rośliny tak )

U nas nic nie kradli ale pewnego dnia sterta europlatet zniknela i nikt nic nie słyszał ja się cieszyłam bo mi drogę szpeciły ale właściciel był nieszczęsliwy. Ja mam fajnych nowych sąsiadów, są czujni to może nie ukradną. Ale super byłoby gdyby przed furtką takie stado kulek rosło ?
Ogród Magdalenka 22:37, 11 mar 2012

Do góry
Na kule rzeszowskie czekamy. Pod koniec tygodnia przypomnę Ani będzie do niego dzownić a wcześniej ja.
Ogród Magdalenka 22:30, 11 mar 2012

Do góry
Magda jesli zrobisz taki przedogródek jak na gardenbuilders to się upiję przepiękne takie liczne kule. Chyba przed furtką tak posadze. Ukradną ?????
A ja mam taką wiśnię i nawet nie wiedziałam, że aż taka piękna może być. U mnie na razie tragicznie wygląda, ale nawet u Danusi nie są takie gęste jak na tych zdjęciach.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:25, 11 mar 2012

Do góry
Agnieszko nie drażnij wa z tymi kulkami
Skrzyneczka cosik znajoma
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 22:14, 11 mar 2012

Do góry
Asiu cudny wiewiór, ptaszki i kora - siostra
Ogrodnik mimo woli 22:10, 11 mar 2012

Do góry
CO tutaj tak cichutko? Śpicie już ?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:08, 11 mar 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Marzenko ... jestem moim cennym źródłem informacji... Kochana jak spotkasz te pelargonie białe to koniecznie mnie zawiadom... pojadę nawet na Psie Pole ... bo po mojej stronie Wrocławia nie było ...

Na pewno dam znać i czekam również na takie informacje
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 22:00, 11 mar 2012

Do góry
Pola cudowne bukszpany. Pocieszyłam się, że u nas może też dostanę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:58, 11 mar 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Ale dziś kasy wydałyśmy na zakupki, ale jak będzie cudnie. Marzenko super

Dobrze, że nasi M tego nie czytają ale i tak jest w szoku, że więcej na "chabazie" wydaję niż na ciuchy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:57, 11 mar 2012

Do góry
noemi napisał(a)
wcięłam się bez cytatu ... sorki Marzenka ... ja w sprawie tych bratków i petunii z Joanką , że są fajne ... bo kwitną non stop jeszcze podobają mi się białe pelargonie, ale u nas ich nie widziałam w ogrodniczych...

Magda petunie są wspaniałe od kilkunastu lat co roku kupuję je do donic
w ubiegłym roku kupiłam olbrzymie białe pelargonie angielskie. Wprost były urzekające i do mrozów kwitły. Kupiłam na straganie na Psim Polu.....
Ogród Magdalenka 21:54, 11 mar 2012

Do góry
Magdzia a oval, które ci się podobają, bo nIską mam w kuchni w wysokie stoją u GABIK
Ogród Magdalenka 21:54, 11 mar 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Cześć Justi

proszę

w skrzyneczkach będzie zielenina

Cuuuuudowne i w takiej pieeeeeeęknej kuchni!
Teraz żałuję, że kupiłam do wawrzynów lechuzza zamiast pure round. Ale chciałam mieć z nawadnianiem. Ale tak sobie myślę, że kule rzeszowskie bukszpanowe w tych donicach byłyby piękne

Noemi mój taras też zostanie przemalowany na szaro
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:47, 11 mar 2012

Do góry
Magda a jak tam Twoje zakupy, biegnę sprawdzić, fotki zdjęć są?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:45, 11 mar 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Marzenko, a ja nie wytrzymałam i kupiłam dzisiaj 5 kulek bukszpanowych w Ikei, ale mniejszych niż te z Rzeszowa. A właśnie, co z nimi? Wiadomo już coś?
Czekam wieczorem na nowe aranżacje skrzyneczkowe .

Wieloszka gdybym była we Wrocławiu to bym je na pewno też kupiła ale jak pisałam byłam 100 km od IKEA i nie było jak się cofnąć a gdy wracaliśmy to pędziliśmy na korepetycję córki a ja jeszcze na tenisa, jutro jadę znów do Wawy i pewnie do wtorku już nic nie będzie.......
Ale ściągne te z Rzeszowa, najwyżej będą ciut droższe z dostawą
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:42, 11 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
a tak narzekałaś - przecudnie wygląda ta donica w takim wnętrzu - idealna

A skrzyneczki masz boskie - można gotować w takich warunkach

Sebciu miałeś rację, jak obsadziłam kwiatami to wyglądają nieźle. Zobaczę jak się będzie sprawował system nawadniania, bo palma jak na razie pije wodę jak smok, więc pewnie korzenie szybko się dostosują.
Chyba zamówię białe na taras kuchenny, który latem ma być caly w bielach parasol, poduchy na krzesła, donice i oczywiście kwiaty....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:39, 11 mar 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Wymiękłam na widok wiosennych aranżacji.....

Skrzynki extra klasa.
Jutro jadę znowu do centrum, koleżanki z forum złożyły zamówienie na Chopiny

Joanka skrzyneczki ze sklepu ogrodowiska ceny bardzo atrakcyjne a dostawa ekspresowa.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:38, 11 mar 2012

Do góry
Dziękuję wszystkim za przemiłe odwiedziny.
Do tej pory nie urzekały mnie bratki, ale od kiedy odkryłam miniaturowe to się w nich zakochałam. Ładnie wyglądają na stole na tarasie kuchennym ale poczekam jaż minie zagrożenie mrozami.
Zdjęcia w kuchni wykonane bo to najaśniejsze tło w domu. Dla zaintereowanych to nie MDF tylko białe szkło, idealne w utrzymaniu i nawet pies nie jest w stanie porysować Makul obiecuję Ci więcej zdjęć ale muszę być w weekend w domu i przy dobrym oświetleniu wykonać dla ciebie zdjęcia
Jutro znów będę cały dzień w rozjazdach, wracam dopiero w nocy dlatego skrzyneczka z rączką zmieni dekorację dopierow ciągu tygodnia.
Danusiu obiecuję, że będzie jeszcze ładniej zakupiłam białą hortensje, biale hiacynty i białe stokrotki
Dziękuję wszystkim i zapraszam serdecznie ponownie.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:42, 11 mar 2012

Do góry
Obiecana Sebkowi donica z systemem nawadniania. Jeśli nie stoi koło oryginału wygląda przyzwoicie za tę cenę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:41, 11 mar 2012

Do góry
Oj witam wszystkich. Natychmiast po poworcie z wojaży wklejam zdjęcia. Kwatki czekają na wystawienie na zewnątrz a na razie hartują się w domu bo się nimi zachwycam.

Jestem zauroczona tą małą skrzyneczką. Nie wiem gdzie ją postawię.

I jeszcze raz

I tu jeszcze raz z

I skrzyneczka, która miała być na narzędzia..... Jutro zmienię dekorację bo kupiłam białą hortensję !!!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies