Aniu- przepiękny masz ogród. jeszcze nie doszłam do końca, ale napewo to zrobię. tak pięknie i kolorowo.
A pysznogłówki cudownie się pysznią swym pięknem.
Pozdrawiam serdecznie
Kochane koleżanki Ogrodowiskowe..... jestem, tylko nadrabiam zaległości na jutro, które po części wynikły z przesiadywania na tym wspaniałym i wciągającym Forum
Mam gościa, chociaż trzeciego dnia to już chyba nie jest gość ,tylko swój domownik I troszeczkę przegadujemy...posilajac się moim ulubionym tortem ze śledziem. Gość czyli moja Mama pół dnia buszowała po Forum Średnia w rodzinie pobytu na ogrodowisku została zachowana
Jagna podziwiam Cię.....ja jak widzę ponad 100 stron..to się poddaję na bieżąco nie ogarniam
Dlaczego czytajacy nie powiedza wcześniej że zamierzają czytać te moje monologi...zrobiliby mi spis treści co już wstawiałm... Nawet mi się nie chce tego już wertować ... . na szczęście wyczaiłam funkcję plegającą na wyszukiwaniu Jaguś bardzo mi miło, że wpadłaś do mego ogródka...... jaki by nie był, ale jest mój I każda pochwała napawa radością...... to siechyba mówi , że w brzuszku motyle
Aaaa wczoraj widziałam pierwszą biedronkę I zakwitły mi 3 krokusy i 2 przebiśniegi