Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 20:53, 11 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
No widzisz, i na nic nasze silne postanowienia "stopowania" w wydawaniu kasy . Ty zaszalałaś z doniczkami, ja z bukszpanami . Ale już wiem, dlaczego nie zwróciłam uwagi na te donice w Zielonym Centrum - niestety białe mi nie pasują, w przeciwieństwie do Ciebie i Marzenki. Muszę zajrzeć do katalogu tych donic, co mają w ofercie. Może i w moich kolorach coś się znajdzie...
Twoje zakupy super i jaka ładna kuchnia !

Nie da się tego szału powstrzymać Pooglądaj te donice - firma elho - według mnie mają super ofertę...nie wszystko jest u nas dostępne
Twoje bukszpany też super bardzo przyjemny weekend ... a za tydzień prognozują na dolnym śląsku +20 stopni

nieszka 21:12, 11 mar 2012

Mnie się wydaje że fajnie by takie kulki wyglądały...I te kule na pniu - to chyba wiśnie. Sama się już zastanawiam gdzie u siebie coś takiego zrobić
Madzenka 21:54, 11 mar 2012

noemi napisał(a)
Cześć Justi

proszę

w skrzyneczkach będzie zielenina

Cuuuuudowne i w takiej pieeeeeeęknej kuchni!
Teraz żałuję, że kupiłam do wawrzynów lechuzza zamiast pure round. Ale chciałam mieć z nawadnianiem. Ale tak sobie myślę, że kule rzeszowskie bukszpanowe w tych donicach byłyby piękne

Noemi mój taras też zostanie przemalowany na szaro
Madzenka 21:54, 11 mar 2012

Magdzia a oval, które ci się podobają, bo nIską mam w kuchni w wysokie stoją u GABIK
noemi 22:22, 11 mar 2012

nieszka napisał(a)
Mnie się wydaje że fajnie by takie kulki wyglądały...I te kule na pniu - to chyba wiśnie. Sama się już zastanawiam gdzie u siebie coś takiego zrobić

Też tak obstawiam, że to wiśnie umbraculifery To masz teraz o czym rozmyślać... tak jak ja
Madzenka 22:30, 11 mar 2012

Magda jesli zrobisz taki przedogródek jak na gardenbuilders to się upiję przepiękne takie liczne kule. Chyba przed furtką tak posadze. Ukradną ?????
A ja mam taką wiśnię i nawet nie wiedziałam, że aż taka piękna może być. U mnie na razie tragicznie wygląda, ale nawet u Danusi nie są takie gęste jak na tych zdjęciach.
Sebek 22:33, 11 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Magda jesli zrobisz taki przedogródek jak na gardenbuilders to się upiję przepiękne takie liczne kule. Chyba przed furtką tak posadze. Ukradną ?????

Ukradną - lepiej nie sadzić nic cennego ...
noemi 22:33, 11 mar 2012

Marzenko dziękuje ... na kule czekamy ... wiem, że z Anią pilnujecie sprawy ... a oval widziałam u Ciebie i u GabiK w Psarach jest fuksja i ma dobrą cenę... ale mi nie pasuje ten kolor ... mam telefon do pani z działu ogród i mam dzwonić ... ale ceny będą zależeć od kursu euro .
noemi 22:36, 11 mar 2012

Sebek napisał(a)

Ukradną - lepiej nie sadzić nic cennego ...

Matko kochana jak ukradną ??? to kradną rośliny tak sprzed domu? ...

Marzenko uśmiałam się ... upijemy się razem jak mi się uda na razie muszę moją drewutnie odczarować, bo straszy
Madzenka 22:37, 11 mar 2012

Na kule rzeszowskie czekamy. Pod koniec tygodnia przypomnę Ani będzie do niego dzownić a wcześniej ja.