Nie da się tego szału powstrzymać Pooglądaj te donice - firma elho - według mnie mają super ofertę...nie wszystko jest u nas dostępne
Twoje bukszpany też super bardzo przyjemny weekend ... a za tydzień prognozują na dolnym śląsku +20 stopni
Cuuuuudowne i w takiej pieeeeeeęknej kuchni!
Teraz żałuję, że kupiłam do wawrzynów lechuzza zamiast pure round. Ale chciałam mieć z nawadnianiem. Ale tak sobie myślę, że kule rzeszowskie bukszpanowe w tych donicach byłyby piękne
Noemi mój taras też zostanie przemalowany na szaro
Magda jesli zrobisz taki przedogródek jak na gardenbuilders to się upiję przepiękne takie liczne kule. Chyba przed furtką tak posadze. Ukradną ?????
A ja mam taką wiśnię i nawet nie wiedziałam, że aż taka piękna może być. U mnie na razie tragicznie wygląda, ale nawet u Danusi nie są takie gęste jak na tych zdjęciach.
Marzenko dziękuje ... na kule czekamy ... wiem, że z Anią pilnujecie sprawy ... a oval widziałam u Ciebie i u GabiK w Psarach jest fuksja i ma dobrą cenę... ale mi nie pasuje ten kolor ... mam telefon do pani z działu ogród i mam dzwonić ... ale ceny będą zależeć od kursu euro .