Tak pewnie masz rację. Moja zasada sama się tak ustaliła bo nie mam czasu na regularne jedzenie. Jem jak mi się przypomni Jednak wielki tyłek w mojej rodzinie jest dziedziczny więc i tak tego nie przeskoczę choć teraz ważę 56 kg. Jak zaczynam jeść systematyczniej to od razu d..a mi rośnie i c..ki To drugie ok ale to pierwsze to moje przekleństwo
Ja mam jakiś inny sprey miedziany, ale on jednak nie oddaje tego kolorku różowego złota, bardziej prawdziwej miedzi.
Zimowy ogród sprzed kilku dni - w słońcu....+ modelka....
No musi Sezon zginania pleców tuż tuż
ja narzuty sobie nie wyobrazam, bo ja sciagac trzeba skladac i znow rozkladac i przykrywac, za duzo czynnosci a i tak w dzien nikt do sypialni nie zaglada. ja skladam tylko koldre na pol, wyrownuje poduszki i juz ladnie wyglada
Niedługo i twoje 5 latek ...Zwiewam do spania, bo rano budzik mam ochotę zabić.. Śmierć budzikom ..
czy na tym forum wszyscy się odchudzają no nie...
Chciałam kupić sobie nowe łyżwy bo mam bardzo stare. Ale nie spotkałam nic godnego zastępstwa . Może możesz jakieś polecić?
a ja dopiero zaczynam dobry wiek masz, młoda jesteś ja czekam aż mi drób podrośnie za jakieś 10 lat może dadzą mi trochę spokój
co gorsze M właśnie przeczytał i veto wnosi zdrowka