Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rytlogród na 18 stóp -hop siup!

Rytlogród na 18 stóp -hop siup!

abiko 15:17, 12 sty 2017

Ja chyba nie poradzę, bo przy 4 z przodu ważę tylko 45 kg, ale potwierdzę, żeby schudnąć trzeba jeść 5 posiłków. Renia to dobrze opisała, ale ja tylko z obserwacji koleżanek, które tak robią i chudną + stres.. niestety

I gratuluję, naprawdę, mi 2 wystarczy
Makao_J 15:37, 12 sty 2017

UrsaMaior napisał(a)
Ania, mniej żryj to nie jest żaden plan Metabolizm siada i tyle.

Tak pewnie masz rację. Moja zasada sama się tak ustaliła bo nie mam czasu na regularne jedzenie. Jem jak mi się przypomni Jednak wielki tyłek w mojej rodzinie jest dziedziczny więc i tak tego nie przeskoczę choć teraz ważę 56 kg. Jak zaczynam jeść systematyczniej to od razu d..a mi rośnie i c..ki To drugie ok ale to pierwsze to moje przekleństwo

Nie znam się kompletnie na dietach cud a widzę tu podpowiedzi mądrzejszych ode mnie. Trzymam kciuki Rytla
malkul 18:03, 13 sty 2017

Makao_J napisał(a)

Tak pewnie masz rację. Moja zasada sama się tak ustaliła bo nie mam czasu na regularne jedzenie. Jem jak mi się przypomni Jednak wielki tyłek w mojej rodzinie jest dziedziczny więc i tak tego nie przeskoczę choć teraz ważę 56 kg. Jak zaczynam jeść systematyczniej to od razu d..a mi rośnie i c..ki To drugie ok ale to pierwsze to moje przekleństwo

kochana mężczyźni patrzą inaczej lubią raczej jak tyłki są krągłe i apetyczne więc się nei przejmuj
malkul 18:06, 13 sty 2017

UrsaMaior napisał(a)
Ania, mniej żryj to nie jest żaden plan Metabolizm siada i tyle.

prawda
yolka 18:19, 13 sty 2017

malkul napisał(a)

kochana mężczyźni patrzą inaczej lubią raczej jak tyłki są krągłe i apetyczne więc się nei przejmuj

Ups, a na oponę od fadromy jak patrzą?
Basilikum 18:21, 13 sty 2017

hihi
moj mowi "wow nie maja tego wiecej? sa na sprzedaz? hyba potrzebujemy taka" hihi
malkul 18:36, 13 sty 2017

yolka napisał(a)

Ups, a na oponę od fadromy jak patrzą?

już mniej przychylnie
sylwik69 19:01, 13 sty 2017

Po 40-tce wszystko ulega zmianie,spowalnia metabolizm...zawsze byłam drobna i nie przekraczałam 48 kg,mimo,ze na apetyt nie narzekałam,nigdy nie musiałam na nic uważać,niczego sobie odmawiać...a jak przekroczyłam 45 lat zaczęło się odkładać na brzuchu.Niestety kawa i słodycze,a raczej drożdżóweczki na 2 śniadanie w pracy,gubią mnie
Ale wiosną zamienię słodkości na pracę w ogrodzie i zgubię co nieco w pasiemam taką nadzieję!
Makao_J 10:08, 14 sty 2017

Mi do 40 brakuje dwóch lat a po wadze widzę że się powiększ mimo iż menu mam bez zmian. Więc pogorszenie metabolizmu już daje o sobie znać. Czyli u mnie wszystko się zgadza. Po 45 d..ę będę miała jak szafa
anbu 11:42, 14 sty 2017

Makao_J napisał(a)
Po 45 d..ę będę miała jak szafa

Słyszałaś o samospełniającej się przepowiedni?