Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 13:16, 13 sty 2017

Teraz tak mamy dwie, bo my mieszkaliśmy na górze i mieliśmy swoją kuchnię,a mama na dole. Teraz zrobiliśmy kuchnię na dole, a w tej u góry będzie sypialnia.
Basilikum 13:36, 13 sty 2017

pokazesz jak bedzie juz skonczone?

Ty konczysz a my planujemy. Przedwczoraj sciagnelismy z Ikea program i poukladalismy szafki. Ale kuchnia bedzie raczej innej produkcji
Mixtoorka 13:47, 13 sty 2017

Izunia, pewnie że pokażę ale potrzeba jeszcze wykończeń. Tu brakuje kontaktu a tam światełka. Ciągle jeszcze nie wybrałam oświetlenia na sufit. Musi być jakiś plafon, a nic mi się nie widzi. No nie zainwestuję też 1000 zł Coś muszę w końcu wybrać.

Też próbowałam najpierw coś z IKEA wybrać, ale jakość tej, którą mamy obecnie jest chyba lepsza. Przede wszystkim precyzja montażu. No i pomieszczenie jest bardzo trudne w ustawieniu. Myślę, że zostało zaplanowane maksymalnie możliwie korzystnie. Życzę powodzenia. Mnie ta kuchnia kosztowała stanowczo zbyt dużo zdrowia. Ale myślę, że to dlatego, że to ogólnie trudny czas dla nas i czuję się wypompowana.

Basilikum 14:10, 13 sty 2017

oj u nas tez bedzie sie dzialo, bo jednoczesnie beda dwa pomieszczenia w remoncie. Na szczescie mamy gdzie postawic tymczasowo kuchnie.

Teraz M roche wykancza rozne wczesniej niedokonczne rzeczy, silikon i listwy w lazience, obudowe do schodow na strych, lampe tez w przedpokoju gornym zmieni wreszcie Jak sie cieplej zrobi to znow wyfrunie na zewnatrz a tam tyle roboty, ze go w tym roku juz w domu ie zobacze

Mam nazieje, ze sily szybko wroca i juz za chwile tylko sie cieszyc bedziesz ze wszystkich remontowych zmian
Mixtoorka 14:25, 13 sty 2017

Izo, mam nadzieję, że to jeszcze chwilka. Czyli dla Ciebie - zimo trwaj im dłużej tym więcej w domu zrobione
malkul 17:49, 13 sty 2017

Mixtoorka napisał(a)

Chciałam kupić sobie nowe łyżwy bo mam bardzo stare. Ale nie spotkałam nic godnego zastępstwa . Może możesz jakieś polecić?

ja ostatnio kupiłam sobie http://www.decathlon.pl/ywy-bond-lady-white-lilla-id_8347556.html i dla ema takie (http://www.decathlon.pl/ywy-bond-man-black-red-id_8347555.html)
w decatlonie
oboje jestesmy zadowoleni
Mixtoorka 21:23, 13 sty 2017

malkul napisał(a)

ja ostatnio kupiłam sobie http://www.decathlon.pl/ywy-bond-lady-white-lilla-id_8347556.html i dla ema takie (http://www.decathlon.pl/ywy-bond-man-black-red-id_8347555.html)
w decatlonie
oboje jestesmy zadowoleni

dziękuję Gosiu! ale dla mnie łyżwy muszą być klasyczne figurówki. innych nie pokocham. najlepiej skórzane.
MirellaB 21:49, 13 sty 2017

Ja też lubię klasyczne
Jak pisałam o nowych trendach to właśnie o takich myślałam jak Gosi.
Mixtoorka 06:34, 14 sty 2017

Sporo osób teraz jeździ w takich plastikowych. Ale ja chcę klasyczne,białe i skórzane może uda mi się coś upolować. Moje łyżwy są nie moje. Kidyś koleżanka pożyczyła moje od moich rodziców i oddała mamie jakieś inne. Pożółknięte i popękane. Bardzo stare. Dosyć dobrze mi się w nich jeździ ale patrzeć na nie nie mogę. Moje stare też by nuż nie zachwycały na pewno. No ale nie były żółte
MirellaB 09:41, 14 sty 2017

Karolka jak ja się uczyłam jeździć to moi rodzice nie mogli dostać kupić białych figurówek i jeździłam w czarnych figurówkach po moim bracie, bo on dostał nowe tzw. hokejówki. Dzieciaki się ze mnie śmiały, że w chłopięcych łyżwach jeżdżę. Przykro mi było pamiętam. To były inne czasy, trudno coś było dostać bez znajomości, stania w kolejkach, zapisów i spod lady. Wkońcu dostali i kupili moje upragnione śnieżno białe figurówki. Miałam najładniejsze (bo nowe) z całego osiedla