Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 13:22, 13 sty 2017

AniMa napisał(a)
Asiu ale jakbym miała taki areał jak Ty to k olejne 3 lata planowania a realizacji... fiufiu - do końca spłaty kredytu?
haha no kto wie.u nas też o końcu jeszcze nawet nie myślimy czasem robimy dwa kroki w przód i jeden w tył bp coś zmienić albo naprawić trzeba tam gdzie już niby zrobione
nawigatorka 13:23, 13 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Właśnie ja nie wiem o co mu chodzi-plany na 2017 mocno spacerowe w porównaniu z tym co chciałabym zrobić-po krótce by u Asi wątku nie zaśmiecać moimi fantasmagoriami- obsada głazowa, wykuszowa, tarasowa, hortensjowa wzdłuż garażu, gabionowy składzik na drewno kominkowe, ścianka wodna byłaby dość frywolnym marzeniem-o nowej altanie nie wspomnę;-D
piękny plan.juz zabieram ręce.trzymam kciuki
nawigatorka 13:25, 13 sty 2017

eee_taam napisał(a)

ja bym nie chciała miec wiekszego areału ..bo to kolejna 5lataka...12 arów mi styknie...nie wolno byc zachłannym

PS. jeszcze brakuje nam wiaty na drewno i badziewie ...miała sie stawiać teraz w marcu ....ale jednak czekam na drogę bo projekt juz jest w uzgodnieniach i jest realna szansa ze niebawem zrobią ....wiec czekamy bo nie wiem ile mam nasypac kamyka zeby poziomy zgrac jakoś sensownie.
uf jak dobrze że potrzeby wiary na drewno nie mam muszę M powiedzieć że mogłoby zawsze być gorzej
U nas drewna sporo metrów leży pod plotem.wysoko na 1,5 i głęboko na metr a długości....13 metrów.dluga ta wiara musiałaby być.
nawigatorka 13:26, 13 sty 2017

AniMa napisał(a)
U nas o drodze pisali w gazetach rok temu, że zrobią na przełomie sierpnia - września....Jest styczeń i cisza.....a na naszej polnej gminnej drodze - lodowisko

ps. Mam 15 arów i tez uważam, że wystarczy...nawet ciut za dużo
haha a ja czesem się duszę.ok już będę grzeczna
amelia_b 14:43, 13 sty 2017

jak będziesz miała chwilkę to wpadnij do mnie wiem że ty teraz zajęta strasznie jesteś ale chociaż na minutkę
Luki 15:14, 13 sty 2017

Plany spore, które się powoli się klarują, ale ich priorytetowość jest na bardzo niskim poziomie
malkul 17:45, 13 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
co gorsze M właśnie przeczytał i veto wnosi zdrowka

urobisz go po kobiecemu
nawigatorka 19:36, 13 sty 2017

amelia_b napisał(a)
jak będziesz miała chwilkę to wpadnij do mnie wiem że ty teraz zajęta strasznie jesteś ale chociaż na minutkę
bez przesady dla Ciebie zawsze
nawigatorka 19:36, 13 sty 2017

Luki napisał(a)
Plany spore, które się powoli się klarują, ale ich priorytetowość jest na bardzo niskim poziomie
jakoś nadasz priorytet
nawigatorka 19:37, 13 sty 2017

malkul napisał(a)

urobisz go po kobiecemu
w takim razie chyba juz musze zaczac