Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "GARDENARIUM"

Pszczelarnia 19:38, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dzwoniła Pszczółka Ewa i powiedziała, że ogród będzie w TVN w niedzielę, premiera o 8 lub w TVN Meteo o 9.

Wspaniała wiadomość
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:33, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Zwłaszcza że rano Hania była u mnie i pojechałyśmy na zakupy

Żadnych wcześniejszych ustaleń, planów... wspaniałe spotkanie Ale nie każdy tak potrafi
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:29, 13 gru 2012

Do góry
Zwłaszcza że rano Hania była u mnie i pojechałyśmy na zakupy
Ogród w Tarnowie 19:28, 13 gru 2012

Do góry
Lepiej jak mnie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:28, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Nocny kurs na Stare Miasto dzięki Hani
Telefon: bierz aparat i przyjeżdżaj, jest Ewa.

No to jadę

I takie spontaniczne spotkania są najfajniejsze Szybka decyzja i ... już!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:25, 13 gru 2012

Do góry
Nocny kurs na Stare Miasto dzięki Hani
Telefon: bierz aparat i przyjeżdżaj, jest Ewa.

No to jadę
Dzwony do bielenia rabarbaru i klosze szklane 19:19, 13 gru 2012

Do góry
Zakładam ten wątek abyśmy dzielili się zdjęciami i jak zdobyć takie klosze do naszego ogrodu. Są, jak wiadomo, ciężkie i nie da się ich przywieźć z Anglii samolotem.

Artykuł o kloszach

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/344-wiktorianskie-dzwony-z-terakoty-i-bielenie-rabarbaru

Producentem w Anglii jest JohnHuggins

http://www.studiogblog.com/destination_gardens/exhibitions-conferences/rhubarb-forcers-night-soil-big-pot-classes/
Ogród przydomowy - Hosty 19:07, 13 gru 2012

Do góry
U nas największymi kolakcjonerami kolekcjonerami host jest GoniaK i Recento. Recento ma chyba największą kolekcję host w Polsce.

O ogrodzie Recento jest program Maja w ogrodzie

http://tvnmeteo.tvn24.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13,1,1,590110,0.html

Razem jeździmy do Anglii. W zeszłym roku byliśmy u znanej hodowczyni host w Anglii

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/297-ogrody-angielskie-ogrod-diany-grenfell
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:31, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dziękuję za tyle wpisów, noc mnie zastała, już ciemno, rano projekcik a teraz piszę osobisty artykuł o moich odczuciach w ogrodzie Wollerton, który pokochałam od pierwszego wejrzenia. Jutro premiera i ponad 80 zdjęć. Pragnę Was uszczęśliwić na niedzielę, a w poniedziałek kolejna porcja ogrodowych detali - miniaturowe wiktoriańskie szklarenki i klosze ze szkła.

Czyli wreszcie to, co tygrysy lubią najbardziej. Czekam zatem niecierpliwie i to nic, że też mam zdjęcia, bo Twoje są inne.
Nie mam ostatnio wiele czasu na forum, ale artykuły czytam zawsze.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:01, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dziękuję za tyle wpisów, noc mnie zastała, już ciemno, rano projekcik a teraz piszę osobisty artykuł o moich odczuciach w ogrodzie Wollerton, który pokochałam od pierwszego wejrzenia. Jutro premiera i ponad 80 zdjęć. Pragnę Was uszczęśliwić na niedzielę, a w poniedziałek kolejna porcja ogrodowych detali - miniaturowe wiktoriańskie szklarenki i klosze ze szkła.

Kondzio, chodziło mi o to żebyś był szczęśliwy w święta i inaczej zaczął o nich myśleć. Możecie spędzić czas nie na odwiedzinach, ale właśnie na rozmowach i planowaniu ogrodu, wyjrzeć sobie przez okno i popatrzeć na piękny świat
Danusiu to ja jestem szczęśliwy bede miał rekture do czytania a z prezentem ci się udało i wiesz moje święta bedą tym razem najszczęśliwszymi które miałem
Kondziowy Ogród :) 16:42, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Szykuj miejsce na ścianie i ramki
Na pewno znajdzie się w salonie już wiem gdzie
Kondziowy Ogród :) 16:41, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jeśli to zrobimy naszymi ręcami - ręczę, że pokażemy na Ogrodowisku

Ale projekt już jest w skanowaniu i malowaniu - nie ma mowy o pokazaniu. Zrobiłam na czarno-biało bo nie było potrzeby podmalowywać. Ale chyba nawet wizualkę będziesz miał Na pewno wkleję jak tylko dostanę z xero skan na maila
To akurat nie było moje zapytanie ja grzecznie czekam nie powiem ze cierpliwie to czy pokażemy tu na wątku zależeć bedzie tylko od ciebie ja się ciesze ze w ogóle dostałem od ciebie projekt i ze mnie bardzo i to bardzo uszczesliwilas
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 16:39, 13 gru 2012

Do góry

Kondzio, chodziło mi o to żebyś był szczęśliwy w święta i inaczej zaczął o nich myśleć. Możecie spędzić czas nie na odwiedzinach, ale właśnie na rozmowach i planowaniu ogrodu, wyjrzeć sobie przez okno i popatrzeć na piękny świat
Kondziowy Ogród :) 16:37, 13 gru 2012
Do góry
Gardenarium napisał(a)

i nad łóżkiem
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 16:33, 13 gru 2012
Do góry
Gardenarium napisał(a)
Moje blomusowe co prawda serduszka wiszą na buku, ale wisiały także zawieszone na rogu donicy, zaczepione o wbity w bluszcz patyczek, którego nie było widać.

a serduszka to na walentynki pewnie się pojawią i sa bardziej całoroczne

te gwizdki tez w sumie cały rok mogę obsługiwać ,,,,,,,,, ale choinki to szybko trzeba chować i jajka wystawiać
Kondziowy Ogród :) 16:23, 13 gru 2012

Do góry
Kondziowy Ogród :) 16:21, 13 gru 2012

Do góry
Jeśli to zrobimy naszymi ręcami - ręczę, że pokażemy na Ogrodowisku

Ale projekt już jest w skanowaniu i malowaniu - nie ma mowy o pokazaniu. Zrobiłam na czarno-biało bo nie było potrzeby podmalowywać. Ale chyba nawet wizualkę będziesz miał Na pewno wkleję jak tylko dostanę z xero skan na maila
Kondziowy Ogród :) 16:19, 13 gru 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Kondzio, jest dobrze, projekt zrobiony i niedługo będziesz się na niego gapił Jestem zadowolona, więc i Wam też na pewno się spodoba Elegancja Francja w Krakowie

Słowo planem się stało
No i uszczesliwilo mnie na szczęście
Kondziowy Ogród :) 16:16, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Kondzio, jest dobrze, projekt zrobiony i niedługo będziesz się na niego gapił Jestem zadowolona, więc i Wam też na pewno się spodoba Elegancja Francja w Krakowie

Słowo planem się stało
Kondziowy Ogród :) 16:15, 13 gru 2012

Do góry
eee_taam napisał(a)

a jakie są szanse aby ten projekt tu można było (natychmiast) poogladać???
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies