Gosiu nadrobiłam zaległości i oniemiałam. Masz śliczny ogródek...i te horti moje ukochane i rozplenice i ławeczka piękna i murki i róże. Już się wiosny nie mogę doczekać i kolejnych odsłon Twego ogródka
No i w domku jak fajnie klimatycznie i światecznie już
Moniczko cieszę się, że mnie odwiedziłaś i pochwaliłaś w dodatku, to dodaje sił i motywuje do dalszego poszerzania rabatek, hehe..., ciekawe tylko co by na to mój Luby powiedział
Jeszcze raz wielkie dzięki Zdjęcia urocze, a swój "zakątek" niedługo pokażę, ściskam przedświątecznie.
P.S. muszę też koniecznie słoninkę wystawić, może i do mnie jakiś gość zawita
Ogródek podrósł niesłychanie, rabatka piętrowa superowa, mało kto taką ma, widzę że jesteś bardzo pomysłowa, bo wiankiem szalikowym mnie powaliłaś, oryginalny. Będę podglądać, może nawet głos czasami zabiorę, jeśli pozwolisz pozdrawiam
Witam się i ja, masz wspaniałą dużą działkę, oj możesz na niej zaszaleć. Widziałam, że działałaś już w tym roku, dobrze ci idzie. Coś czuję, że szybko przyjdzie ten moment i o drugą część działki się upomnisz
Prezenty sprawią wiele radości, śliczne, pozdrawiam
To mnie zmartwiłaś z tymi bukszpanami, okrycie powinno pomóc, tylko ja nie wiem czy mi się będzie chciało okrywać, pewnie jak młode to takie wrażliwsze są, a później będzie ok, pozdrawiam
Nie można przejść obojętnie, koło takiego ogrodu - perfekcyjny w każdym calu, dbałość o szczegóły, pomysłowość i cudne zdjęcia zachwyciły mnie. Będę tu stale zaglądać
....a zapraszam...zapraszam
Dziękuję Ci za tyle ciepłych słów...
Kurczak, a ja nie przewidziałam i mam tylko jedno gniazdo na dole
To będziesz musiała się bardziej nagimnastykować aby połączyć lampki, ale nie martw się np bulinexa możesz łączyć do 5 kompletów, czyli 50m Mamy podobne domy, więc na bok domu wchodzi 10 m , tak więc pod jedno gniazdo spokojnie podłączysz na cały dom
U mnie też były spore górki, i prawie nic z nich nie zostało, a tak chciałam śnieg na święta, niektórzy obiecali że prześlą, ale nie wiem czy dotrze, jak się uda to przekażę dalej do ciebie
Witam, piękna choinka i pierniczki gości witają, troszkę tu u ciebie posiedzę, bo stronek sporo, szkoda że nie masz wizytówki- musisz koniecznie to nadrobić
Udanego wypoczynku