Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

gusiarz 17:12, 20 gru 2012

Marzenko - to bardzo relaksujące zajęcie, choć przy dzieciach stoi blisko irytacja...
stychaz 18:02, 20 gru 2012

gusiarz napisał(a)

Justyś - byłam w nanu - tam moje wstążeczki kupowałam. Widziałam też takie, o których piszesz w białym kolorze. Ale te też były drogawe - u nas po ok.20 zł, a małe jak branzoletka. Ja do TKM mam mieszane uczucia. To taka trochę koplania... Przynajmniej w Krakowie tak to wygląda. Ale niektóre rzeczy całkiem tanio można kupić - trzeba dobrze się przyglądać czy nie są uszkodzone. Sporo takich widziałam.

Co do foremek już nawet w sklepach internetowych ciężko teraz znaleźć fajne.. dużo wyprzedało się przed świętami. Marzą mi się takie, jak Jagna robiła w wątku piernikowym - bladoniebieskie bycze gwiazdy... Ale one kosztują... 60zł za foremkę...Może w przyszłym sezonie poszaleję bardziej i na choinkę takie cuda załorzę... Choinka w samych piernikach bladoniebieskobiałych...

Aniu - ja mam foremki z IKEA już ładne kilka lat - łoś góruje, choć często gęsto nogi mu odpadają przy robocie.. i w ogóle jakiś zbyt wielki do schrupania... Ale dzieciaki uwielbiają ten kształt

Groopeńko - dzięki wielkie - styl skandynawski - bo Ikea blisko Żarcik - ale rzeczywiście lubię te klimaty...bardzo. Dzięki za namiary na foremki - będę buszować

We Wrocławiu TK wygląda tak samo. Taki misz masz i trzeba się naszukać. Dlatego zaglądam tam tylko przy okazji.

Choinka w samych piernikach byłaby Boooska
stychaz 18:03, 20 gru 2012

Dla mnie relaksujące jest wszelakie rękodzielnictwo pod warunkiem, że jest szybki efekt i że mi wychodzi
Gosiniak 18:06, 20 gru 2012

gusiarz napisał(a)

Dopasowałaś sobie to wszystko, wianek aż po oczach bije, super

No nie chciałam by wianek był "oczobijący". Mam nadzieję, że oczęta całe

Miałam na myśli, że robi wrażenie
Madzenka 18:35, 20 gru 2012

Tk max wywołuje baaaaardzo mieszane uczucia w ciucholandi, natomiast jak wchodzę na część kuchenno-dekoracyjną to go lubię

Oststnio gdy mi się sweter z kaszmiru dla M spodobał to kosztował.....549 zł..... wisiał obok swetra za 49 zł..
Lena 19:57, 20 gru 2012

Potwierdzam - TK jednych zachwyca,drugich przeraża.Ja lubię tam zaglądać i łowić perełki .Na domowo -kuchennych przepadam
A ciuchy też często w przyjemnych cenach . Masę rzeczy jednak zniszczonych!
Aga dzisiaj nie dotarłam - wybrałam się nieco dalej
A co do formy to też mnie ogarnia takie lenistwo przed świętami.Ale jeszcze mamy czas.
Pozdrawiam
Magda70 20:47, 20 gru 2012

U nas TK nie ma... ale w Gdańsku bylam raz i w czesci ubraniowej kompletnie nie moglam się odnaleźć...ciuchy tak gęsto koło siebie wisiały jak w ciuchlandzie własnie... A druga część już całkiem mi odpowiadala ale nic nie nabylam bo zdążyłam z zaladowanym wozkiem z Ikei wyjechac

A wianek!! Agnieszko śliczny
gusiarz 21:09, 20 gru 2012

stychaz napisał(a)
Dla mnie relaksujące jest wszelakie rękodzielnictwo pod warunkiem, że jest szybki efekt i że mi wychodzi

Justyna - mam podobnie. Lubię nawet drutowanie, ale większe formy, w dodatku na małych drutach,np. swetry nie doczekują się ukończenia. Czapki, torebki i takie tam duperelki wyrabiam i kończę szczęśliwie
gusiarz 21:13, 20 gru 2012

Gosiniak napisał(a)

Dopasowałaś sobie to wszystko, wianek aż po oczach bije, super

No nie chciałam by wianek był "oczobijący". Mam nadzieję, że oczęta całe

Miałam na myśli, że robi wrażenie

Gosiu - tak się droczę tylko Dziękuję bardzo za komplimenta
gusiarz 21:16, 20 gru 2012

Marzenko - w sprawie TK MAXX mamy podobne do większości zdanie. A myślałam, że ze mną coś nie tak Niestety dział kuchenno-ozdobny w Krakowie mały jakiś... ledwie kilka regałów. We Wrocławiu może lepiej to wygląda...