O żesz ty fantazjo jeszcze jeszcze chceGotowca mam na bank Potem jak brzozy pokarzą pień chcialam dosadzić anabelki bo ich mam dużo .To będzie rabata 10m.długa i 3m szeroka .A trawy jakie mi posadziłaś?
Hej!
No pewnie, możemy ubić ten interes A do muzeum Motoryzacji jest do mnie minuta samochodem.
Zrobiłam spis roślin, które mam jeszcze na ewentualną wymianę, razem z fotkami, Gipsy i Leosie mają potencjalną chętną, reszta jeszcze wolna.
Azalia
Gipsy Boy
Leosie
Orliki: Barlow White, Barlow Black i William Guinness
Złote jałowce
Tawuły
Ciemiernik
Dziurawiec
Trzmielina i berberys
a roboty faktycznie jeszcze masz ogrom, za duza powierzchnia trawnika, muszą powstawać kolejne rabaty a przy tej scieżce do altany nic nie chcesz, no weź coś wymyśl
Gosiu, na razie róże są niższe od anafalisa, bo to ich pierwszy rok, a jedna jest własnie żółta. Na pewno szałwię muszę przesadzić bardziej do krawędzi koła. Omyslam zmiany
Tytoń mam fioletowy, biały i różowy, ale jeszcze nie wszyskie sadzonki zakwitły.
I krótka , bolesna relacja z placu boju
Tworzy się niecka na rośliny...dużo cięcia , śrubowania itp..taka...dłubanina, efekt...długo jeszcze trzeba bedzie na niego czekać
Bajzel na tarasiku mimo postępu prac jakoś nie chce się zmniejszyć nawet o milimetr
I chwila wytchnienia uchwycona w kadrze mam nogi jak salamandra plamista źeby nie było wątpliwości KTO tą drewutnię malował zażarcie
No i dziś przyszła pora na pomidorobranie mniammmmm,, już mi ślinka leci