I krótka , bolesna relacja z placu boju
Tworzy się niecka na rośliny...dużo cięcia , śrubowania itp..taka...dłubanina, efekt...długo jeszcze trzeba bedzie na niego czekać
Bajzel na tarasiku mimo postępu prac jakoś nie chce się zmniejszyć nawet o milimetr
I chwila wytchnienia uchwycona w kadrze mam nogi jak salamandra plamista źeby nie było wątpliwości KTO tą drewutnię malował zażarcie
No i dziś przyszła pora na pomidorobranie mniammmmm,, już mi ślinka leci
Cześć Juzek muszem w doma siedzieć , bo mi wstyd między ludżmi się z takimi giczorami pokazywać a skarpety i długie spodnie to raczej nie na tą temperaturę
Kiedyś na wakacjach opalałam sie na plaży z kamyczkami drobnymi, które przykleiły sie do łydek i opaliłam sie w piękne ażurowe wzorki. To była salamandra jak nic. Ubaw był niezły, a najgorsze, że za nic potem kolor nie chciał sie wyrównać.
Mam pytanie odnośnie zielonego dachu, bo zastanawiam sie czy na altanie nie zrobić, jakie roslinki polecasz?
Na początku zakrywałam, a pótem stwierdziłam, że co tam będę oryginalna nikt takich nóg nie ma
Dzięki z tym dachem to nie wiem czy w tym roku się wyrobimy. Póki co stoja tylko zaczątki ścian i tem upał wstrzymał prace.
Nooooo zmyje , zmyje tylko ile razy na dzień idzie nogi myć ??? ja chyba wlezę do wanny i będę w niej siedzieć, aż te plamy znikną zmywałam nogi jakąś chemią , ale skóry potem nie idzie poznac
Ja się normalnie poplułam przy tych Twoich gumiakach ja mam złote adidaski szczyt gustu i wyrafinowania
Ale przynajmniej jestem blada poniźej kostek , to tak nie podpada a samoopalacza próbowałaś ???? Sa takie chusteczki samooopalające ( moja psiapsióła się tym maniakalnie smaruje ) ...precyzyjna aplikacja gwarantowana
Następna Aparatka ja sobie wyobrażam ,źe tego potem wyrównać nie szło ...to tak jak kiedyś wpadłam na pomysł "mania " całej klaty z przodu opalonej równomiernie ..czyli topless...i ja Wam powiem...i tak , to co zwykle się nie opalało było bledsze niż inksze części ...i całe poświęcenie do bani a jak Ty sobie poradziłaś z ażurem pięknym na łydkach ??? Do końca lata długie spódnice ???
Na zielony dach Alko polecam rozchodniki , rojniki ,macierzankę, mikro gożdzika mam teraz... jak i mikro kostrzewę To zależy jak grubą warstwę ziemi będziesz w stanie zapewnić roślinom. U mnie było źle , warstwa ziemi wynosiła jakieś 5 cm...ale drogą selekcji roślinki się same wyklarowały co przetrwało , to rośnie , a co nie..to wywalałam i zastępowałam czymś innym jak się zdecydujesz to daj znać cośtam się pewnie u mnie w nadmiarze znajdzie