Mnie też tak powiedziano na zebraniu wiejskim jak chcieliśmy asfalt. Robili ulice gdzie stały dwa a nawet jeden zamieszkały dom a nie robili całych zamieszkałych ulic . Oczywiście to był podzial na nowych i starych. Kiedyś dośc dosadnie na zebraniu powiedziałam co o tym myślę i trzasnęłam drzwiami. Pomogło od razu.
Ale od nowych też mają podatki.Danusiu życzę Ci tej drogi ale u Ciebie i teraz jest pięknie , dobry dojazd a równocześnie zacisznie i intymnie i nie czuje sie ruchu i hałasu jaki jest w mieście o pare a może nawet o jedna ulicę dalej.
Jakoś logiki w tym wszystkim nie znajduję... Mieszkańcy są, handel jest tylko infrastruktura nie nadąża...
A ja wiem dlaczego. Wy jesteście niedawno pobudowani, a większe prawa mają Ci, co długo płacą podatki. Gmina tak podchodzi do tego.
Dlatego u nas nie pozwolili zabudować tych pól, bo musieliby dla tysiąca domów robić infrastrukturę.
A tak jest nadzieja że będę miała wreszcie śliczną drogę z kostki i rabatki przy chodniku Jupiiii
Jakoś logiki w tym wszystkim nie znajduję... Mieszkańcy są, handel jest tylko infrastruktura nie nadąża...
A ja wiem dlaczego. Wy jesteście niedawno pobudowani, a większe prawa mają Ci, co długo płacą podatki. Gmina tak podchodzi do tego.
Dlatego u nas nie pozwolili zabudować tych pól, bo musieliby dla tysiąca domów robić infrastrukturę.
A tak jest nadzieja że będę miała wreszcie śliczną drogę z kostki i rabatki przy chodniku Jupiiii