Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 22:12, 07 gru 2012

Polecam audiobooki do samochodu w długą podróż za granicę. Gdy stacje radiowe nadają scieczkę i wiadomości w starsznych językach audiobooki są świetne. Ostatnio w czasie podróży na narty cala rodzina słuchala Pentagram J.Nesbo. M za kierownicą nie zasnął słuchając o seryjnym mordercy .....

Czy ja prawidłowo interpretuję J.Stuhra???? Znównie odczytuję intencji.
Konstancja30 22:21, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Polecam audiobooki do samochodu w długą podróż za granicę. Gdy stacje radiowe nadają scieczkę i wiadomości w starsznych językach audiobooki są świetne. Ostatnio w czasie podróży na narty cala rodzina słuchala Pentagram J.Nesbo. M za kierownicą nie zasnął słuchając o seryjnym mordercy .....

Czy ja prawidłowo interpretuję J.Stuhra???? Znównie odczytuję intencji.

coś nam na kablach Madżenko przysiada ... może ten jastrząb od Ani ??? ... bo ja nie wiem jak interpretujesz ... ... no i masz to siem dogadałyśmy

chodziło o to, że audiobook w tej akurat książce gdzie autor czyta własne przemyślenia jest strzałem w dziesiątkę ... no a jeszcze TEN głos to już bezcenne ...

nigdy nie mów nigdy bo nawet jak przełknęłam elektroniczny papier (a teraz to już nawet poszło dalej ) to co do audio szłam w zaparte ... a teraz to nowa miłość
anula_wn 22:24, 07 gru 2012

oj tak Izuś, z biegiem czasu mówimy tak temu co jeszcze niedawno było na nie.....
ja lubię słuchać, choć nie bardzo jest jak - praca, młody, zajęcia..... wszystko zbyt rwane..... słuchałam jak chodziłam z kijami po lesie (moja mama osobista takie mi nabyła i umarłam ze śmiechu najpierw (obciach!) a potem ze wstydu... no ale zabawa fajna, zwł. jak się mieszka w takiej okolicy!)
anula_wn 22:24, 07 gru 2012

się zdublowało.......
Madzenka 22:27, 07 gru 2012

Ufff
Coś mi na łączach przysiada i nadinterpretuję
Nigdy nie mówię nigdy
anula_wn 22:33, 07 gru 2012

a to mje ulubione powiedzenie jest !
Konstancja30 22:34, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ufff
Coś mi na łączach przysiada i nadinterpretuję
Nigdy nie mówię nigdy

zaintrygowałaś mnie tym ... "nadiinterpretuję" ... Madżenko ... błagam wytłumacz

jak napisałam "zaintrygowałaś mnie" od razu zobaczyłam Danutę Stenke jak wbiega do gabinetu szefa w "Nigdy w życiu" i wypowiada tę znamienną kwestię ... od dnia pierwszego oglądania tego filmu to mam 46 sekunda

http://www.youtube.com/watch?v=JmLukqXr0-0
Konstancja30 22:37, 07 gru 2012

anula_wn napisał(a)
oj tak Izuś, z biegiem czasu mówimy tak temu co jeszcze niedawno było na nie.....
ja lubię słuchać, choć nie bardzo jest jak - praca, młody, zajęcia..... wszystko zbyt rwane..... słuchałam jak chodziłam z kijami po lesie (moja mama osobista takie mi nabyła i umarłam ze śmiechu najpierw (obciach!) a potem ze wstydu... no ale zabawa fajna, zwł. jak się mieszka w takiej okolicy!)

z tymi kijkami to nie ma nic do "śmiacia" ... nawet w chorobie Parkinsona działanie na nich regularne przedłuża sprawność mięśni ... a to nie byle co ... od 2 lat się zbieram ... kijki w szafie ... kto nam ukradł czas ???
anula_wn 22:41, 07 gru 2012

chmmmm, nooo paru złodziei czasu by się znalazło

ja je mam odkąd mama postanowiła mnie uszczęśliwić i na siłę wypchnąć na spcer po plaży ! bo to było w moje imieniny , które spędzałam nad morzem....ukryłąm się za okulrami słonecznymi i kapeluszem i ..poszłam.... ale póki co efektu niet (może dlatego, że nie chodzę regularnie? to możliwe ? )
Gardenarium 22:43, 07 gru 2012

Witek chodzi

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies