Białe ostróżki miodzio mam niebieskie dostałam od koleżanki i zapomniałam o nich kwitną w przechowalniku.
A róze do jakiej wysokości rosną bo ja mam jakiś lęk przed różami ciągle mi się wydaje, że to wyższa szkoła ogrodnictwa na rabatkę z białych okrywowych mam pomysł od ubiegłego roku z tymi może bym sobie poradziła
Żeby nie było, że tylko chodzę, focę i róże obwąchuje...
To efekty mojej pracy. Liczy sie podwójnie, bo mnie poszczykło i lekko niedysponowana byłam. Mąż wymasował, nasmarował i powinnam przeżyć
Również pozdrawiam Gosiu. Widziałam relację od Kapiasa, żałuję że się nie wybrałam, a nie mam wcale znowu tak daleko... Następnym razem nie przepuszczę okazji.
Dzięki temu, że zostawiłas ślad odnalazłam Cię na nowo No widzisz, ostatnio mi sie coś na oczy rzuciło i dziwne rzeczy widzę Pewnie nawet jakby była w majtkowym różu byłaby moją ulubienicą.
Jeszcze kwitnie i pojawiają się nowe pączki. Szałwie strassznie nierównomiernie rosną. Jedne zrobiły się duże i kwitną, inne stoją w miejscu. Nie wygląda to fajnie. Mus to zagęścić. Koniecznie muszę też jakąś obwódkę tam zrobić....